Diy ● cactus in a bottle

vrijdag, december 18

Volgens mij ben ik ook een beetje cactus-addicted, maar ja, wie nu niet? Bijna overal vind je van die leuke cactusjes. Na een halfjaartje de cacti in de gekochte vaasjes te laten pronken, had ik zin in een beetje afwisseling en verandering. Op zoek naar een leuke diy, vond ik een hele simpele, kijk je mee?Dit heb je nodig:


 Mason jar of gewoon een glazen potje
Leuke cacti

Dit is wat je moet doen:

 1. Kies een leuk glazen potje uit, ik had er nog eentje liggen en heb die dan gebruikt.
2. Dan hoef je alleen maar je cactus in je glazen potje te zetten en klaar is kees!

De simpelste diy die je je maar kunt bedenken, ik weet het, maar ik vond het er wel leuk uitzien op de blog van Laura. Ik zit met het idee om een eigen blogdomeinnaam (zeg je zoiets??) te kopen, weet er iemand waar je dat het beste doet, of is Transip een goede site? Ik hoopte om deze week een beetje met vriendinnen af te spreken, alleen moest ik een afspraakje afzeggen omdat ik ziek ben en morgen (vandaag!!) krijg ik mijn rapport, ik stress er een beetje voor, maar hopelijk is dat nergens nodig voor.

Het is bijna kerstvakantie! Heb jij al plannen?

Liefs,
Louise

12 opmerkingen:

 1. Vandaag is mijn eerste dagje kerstvakantie en we knallen de vakantie productief in door eens goed aan de lay-out van mijn blog te werken.
  Zoals je wel hebt gezien op mijn blog heb ik dus ook cactussen en had ik ook een pot gekocht waar de cactus niet echt inpaste zelf vond ik dit wel iets hebben maar uiteindelijk heb ik hem toch maar ergens anders in gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een grappig concept. Ik merk ook dat er steeds meer cactussen voorbij komen, ik heb er totaal geen probleem mee. Ben ook gek op cactussen.
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad heel erg simpel, haha! Maar simpel betekend natuurlijk niet stom, het ziet er echt heel leuk uit! Nu nog een glazen potje zoeken, ik zal eens rommelen in mijn mama haar kast! (;

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Simpel kan ook ontzettend tof zijn, niet? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed om te zien dat je met zo'n klein projectje van iets leuks, iets nog leukers kan maken. Het is dat ik geen cactus in huis heb, maar anders wist ik wat me te doen staat..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat leuk die cactussen! En wat ik ga doen in de vakantie is waarschijnlijk veel blogberichten op mijn blog (geelzonnestraaltje.blogspot.be) zetten

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt super leuk zo! Mooie fototjes ook, zo gezellig. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Great blog!
  Would you like to support each other by following each other´s blog? ^_^

  Et Omnia Vanitas

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er heel leuk uit! Maar ik denk dat niet zo succes zal zijn bij mijn katten haha -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, tof zeg! Ik heb een paar maanden geleden ook zo'n "ik wil eens wat anders" vibe gehad. En in plaats van de cactusjes met put in een vaas te steken, heb ik gewoon potgrond erin gegooid en ze zo in de glazen potje gestoken. (Ik stond wel onder de prikkels, en mijn kamer was een béétje een rommeltje. Maar het was het waard. ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je cactusjes zijn zo schattig! En om even antwoord te geven op je vraag, ja ik heb plannen :) Ik ga deze vakantie winkelen in Dordrecht en Eindhoven! Verder ga ik niks bijzonders doen, gewoon gezellig Kerst vieren met mijn familie.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen