Merry Christmas!

vrijdag, december 25Ja, ik schrijf er ook over en neen, je hoeft niet weg te klikken. Ik wil je eerst nog bedanken, om even op mijn blogje te komen. Iets waar ik het afgelopen jaar druk mee bezig geweest ben, iets wat me veranderd heeft. Het jaar is voorbij gevlogen en het is -alweer- Kerstmis. Niet dat ik het niet leuk vind, Kerstmis is gewoon een dag die toont hoe snel alles wel gaat, want vorig jaar lijkt wel gisteren. Vandaag ga ik nog even met mijn familie Kerstmis vieren, we hebben naampjes getrokken en gaan iets simpels eten. Meestal vieren we Kerstmis heel rustig en simpel, een traditie? Ik weet het niet, maar het voelt wel beter zo. 

Ik hoop dat ook jij op een leuk jaar kan terugblikken. Dat je even kan kijken op de leuke dingen van het voorbije jaar en dat je gezellig met je familie kan klinken op Kerst.

Liefs,
Louise

11 opmerkingen:

 1. Ik vind hem helemaal niet blurry lijken! Juist mooi eigenlijk. En ik kan zeker op een leuk jaar terug blikken :) Fijne kerst, en alvast een gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar allee Louise, das een kei mooie foto! Vrolijk kerstfeest meisje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had ook een heel leuk 2015 :) Fijne feestdagen voor jou ook! Geniet er nog van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne feestdagen! Zeker blijven bloggen, je doet het heel goed ;) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooie foto trouwens! (: Ik vier het met mijn familie ook altijd rustig hoor, al die drukte dat hoeft niet voor mij, haha. Fijne kerst! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij ook een hele -late- maar fijne kerst gewenst!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die foto is juist mooi! Jij ook (nog) een fijne kerst! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige foto Louise! Wij vieren kerstmis ook vrij rustig, maar dat kan ook leuk zijn! Het hoeft niet altijd druk te zijn. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hoop dat je fijne dagen hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen