Recap ● Things I will do this holiday

donderdag, december 31

Dit afgelopen jaar heb ik toch wel dingen bereikt waarop ik trots mag zijn. 2015 is zeker geen jaar om te vergeten, maar ik denk persoonlijk dat je geen jaar echt 'vergeten' kunt, of dat het ene jaar beter dan het andere is.Langer slapen 
De ene keer moest ik vroeg op omdat we de trein moesten halen, de andere keer bleef ik weer bij een vriendin slapen en moest ik weer vroeg thuis zijn en ga zo maar door. Nee deze is echt niet gelukt, ik ben nog meer moe dan voor de vakantie. sorrynotsorry

Foto's maken 
Ik heb er een hele hoop getrokken, dat wel, maar ik had gehoopt om ook een outfit te tonen (die heel misschien nog komt, volgend jaar dan wel) Oke, deze is me wel gelukt.

Trainen 
Als twee keer naar de atletiek gaan telt, heb ik getraind. Niets van work-out of overdag gaan lopen, dat wordt een grote faal op het kampioenschap...

Niks doen 
Met trots kan ik zeggen dat ik deze zeker en vast gedaan heb. Ik heb me verdiept in het lekker lui zijn en eigenlijk bevalt het me wel hoor, iets om vaker te doen :).

Genieten van alle kleine dingen 
Ja ja ja! Het is me gelukt!

Bloggen 
Deze vakantie ben ik hier het meest mee bezig geweest en ik vond het fijn, heeeeel fijn zelfs. Ik heb me geamuseerd en het deed deugd.

Lezen 
Natuurlijk moest mijn leerkacht Nederlands ons deze vakantie een mailtje sturen om te laten weten dat we na de vakantie het boek dat we gekocht hadden moesten uitlezen. Het is een boek dat ik nooit zelf zou kiezen en ik vind het helemaal niet fijn om te lezen. Op nieuwjaarsdag krijgen we hier thuis altijd een boek van onze ouders, dus langs de andere kant ga ik wel kunnen beginnen met lezen in een nieuw boek.

Deze foto is genomen in deze vakantie, geen sneeuw en rode neuzen, maar zon. Ik had gehoopt op een witte Kerst, veel sneeuw en dus ook heel erg veel foto's met een wit tapijt op. Misschien moet dat allemaal nog komen? Ik hoop het wel, want het voelt niet eens winter...

Stiekem wil ik heel graag zo een 'foto per dag met een leuk tekstje' maken, maar ik vrees alleen dat ik er enorm veel tijd in zal steken.

Enjoy your last day of the year!
2015 - Thank you for all the lessons 2016 - I'm ready
 Fijne jaarwisseling!

Liefs,
Louise

9 opmerkingen:

 1. Die foto is heel mooi Louise! Je hebt aardig veel doelen behaald, toch? Ik heb deze vakantie ook lekker veel niks gedaan, maar de komende dagen moet ik veel voor school gaan doen! Ik had eigenlijk ook gehoopt op een witte kerst! Volgens mij (als ik het goed heb) gaat het misschien in januari nog wel sneeuwen? Tenminste er is een kans, als ik ik het goed heb gelezen hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stiekem hoop ik dat het op mijn verjaardag (9 januari) sneeuwt, als er kans is... :) Veel succes met je werk voor school!

   Verwijderen
 2. Mooie foto! En er zijn toch aardig wat dingen van je lijstje gelukt. Jij ook een fijne jaarwisseling! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt toch nog heel wat doelen gehaald! Juist de dingen waar je tijd voor hebt in de vakantie. Wat ik juist wel weer gehaald heb is het langer slapen, eigenlijk heb ik veel te veel geslapen deze vakantie. Hele fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Je hebt toch nog een paar doelen gehaald, veel geluk in 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch al heel wat doelen bereikt deze vakantie. Je mag trots op jezelf zijn. Een fijne jaarwisseling en veel geluk in het nieuwe jaar 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij mij is ook de helft niet gelukt van alle voornemens die ik had maar dat hoort ook wel een beetje bij vakantie vind ik ^_^. Gelukkig is bij jou zo te zien ook een heleboel wel gelukt! Proficiat! En een heel mooi 2016 gewenst! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt zo te zien nog best veel doelen gehaald! Ik moet voor Nederlands ook een boek lezen dat ik helemaal niet fijn vind, om eerlijk te zijn snap ik er zelfs niet zoveel van! Normaal lees ik graag, maar dit boek zou ik liefst van al wegsmijten! Jammer dat het geen witte kerst was, volgend jaar beter! :)

  BeantwoordenVerwijderen