Uitkijken naar morgen

zondag, december 13

Starend naar de verte, met een blik die op de toekomst gericht is. De nabije toekomst bijvoorbeeld. Ik moet vandaag nog studeren bijvoorbeeld. Studeren en leren, ik heb er even genoeg van.


Morgen zal ik tiendubbel zo dik genieten van het feit dat ik vrij ben, geen examens meer hoef te doen en dus ook extra veel tijd heb om te bloggen. En mijn hoofd puilt uit van de blogidee├źn. Dat is zonder twijfel het gevolg van al dat leren, wat misschien het enige positieve is aan studeren?

Mijn tip voor vandaag? Kruip maar eens lekker in een warme zetel met nog warmere dekentjes, kijk een Christmas-film op Netflix en drink een warme choco.

Liefs,
Louise

12 opmerkingen:

 1. Lieve Louise, Ik wens je veel sterkte met studeren. En als het kerstvakantie is ga ik veel films kijken onder een dekentje! Bedankt voor de leuke tip! Heb jij nog tips om in de kerstvakantie te doen? xxx Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veeeel succes nog met het leren en je laatste examen! Het vliegt voorbij en dan kan je lekker genieten van je welverdiende vakantie meid! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk ook echt heel erg hard uit naar de vakantie ! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel succes met het leren van je examens! Ik heb net zo zin in vakantie als jou, ik kan niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb juist hetzelfde gevoel, ik heb totaal geen zin om te leren en met dit slechte weer wordt het er ook niet beter op. Ik wens jou nog succes met leren voor vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook zo'n een kleine grote hekel aan studeren. Ik heb dinsdag ook nog examen, pfff. Maar ja, het hoort erbij en we kunnen er jammergenoeg niets aan veranderen. Heel veel succes nog!
  Oh ja, je nieuwe blog is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel Louise, dat was net wat ik van plan was te doen vandaag, eerst even wat blogjes type :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaaa, ik kan niet wachten tot de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. VAKANTIE EN VRIJHEID!! Whoop whoop :) :) Ik ga zeker weten nog een kerstfilm kijken met thee en een dekentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wooooooooow jij hebt veel kijkers en volgers als ik al die berichten zie maar bij mij zijn die sneeuwvlokjes kei klein!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat komt omdat je een andere soort gekozen hebt, ik zal het je wel eens uitleggen hoe je dat moet doen!

   Verwijderen