Warm welkom

vrijdag, december 11

Heel zorgvuldig hang ik de lampjes op. Er mag niets met ze gebeuren. Ik draai de verwarming wat hoger, zet een fijn muziekje op, trek mijn warmste sweater aan en begin te lezen. Ik ben er zeker van dat niets mijn dag kan verpesten. Het lijkt alsof ik geen examens meer hoef te doen, terwijl er nog een stapeltje Engels op mij staat te wachten, vandaag kan ik doen wat ik al de hele week wou doen.
En hup, daar ben ik dan, van de ene naar de andere blog getrippeld. Het dringt nog niet echt tot me door, echt een nieuwe blog starten, nee, ik moet er nog aan wennen. Goed, ik weet totaal niet hoe ik dit moet beginnen. Ik wou origineel zijn en niet die typische welkommetjes gebruiken. Ach. Welkom op mijn blog!

Liefs,
Louise


Je kan mij nu ook volgen via Bloglovin

13 opmerkingen:

 1. Toen ik mijn nieuwe blog begon, drong het ook nog niet echt tot me door dat mijn andere blog echt een afgesloten hoofdstuk is! Ik heb hem nog steeds niet verwijderd omdat ik het echt zonde zou vinden... Je lay-out ziet er trouwens super uit! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, Louise! (Zie ik daar ook al sneeuwvlokjes???) Prachtige foto's heb je genomen, wow! Ik had trouwens exact hetzelfde gevoel toen ik gister voordat ik begon met leren aan mijn laatste examen. Je denkt ├ęcht dat het al vakantie is, maar het is nog even bikkelen. Je kan het Louise! (: Ik weet zeker dat je van deze blog een toppertje zal maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto´s en wat een mooi fris blog! De naam vind ik ook erg leuk. Ik hoop dat je examens goed zijn gelukt en dat je stras wat kan ontspannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's Louise! Gefeliciteerd met je nieuwe blog, ik weet zeker dat er heel veel moois gaat komen<3 Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie layout en die sneeuwvlokjes zijn zoooo leuk hihi. Nu hoop ik dat het binnenkort ook nog gaat sneeuwen! Ben heel erg benieuwd wat voor artikelen je gaat delen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Louise, die foto's zijn geweldig, zo mooi met die lichtjes en dat boek, echt tumblr-pinterestwaardig. Je nieuwe blog is geweldig, ik vind het nu al leuk, ik blijf je gewoon volgen want ik wil niets van je verhalen missen. Ik wens je veel succes met je nieuwe blog en examens Engels!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jouw blog is ook mooi! En wat een fijne foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige foto's, wowie! Welke blog had je hiervoor? Ik ben best benieuwd! Veel succes nog met Engels, bijna vakantie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn vorige blog vind je hier: http://beneficianto.blogspot.be , maar ik had behoefte aan iets nieuws en dit is het dan geworden! Dankje!

   Verwijderen
 9. Wauw louise een echte fotogenie dat ben jij echt knap hoe je dat allemaal doet en ik ben er zeker van dat louvette een top blog word!!!
  xxx johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah Louise, ik heb eindelijk je blog gevonden! Ik wilde namelijk wel weten wie achter die lieve reacties zat, en wat heb je een leuke blog. Een mooie lay out, en prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie nieuwe blog en blognaam! Deze foto's zijn ook zo sfeervol, wauwie. Ik ben benieuwd naar meer artikeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen