366 days of Louvette

dinsdag, januari 5

Ik vertelde al dat ik in 2016 een projectje wou proberen. Eentje voor elke dag. Het zou iets kunnen worden waardoor ik meer creatieve dingen zou gaan doen en waardoor ik misschien ook een eigen stijltje zou gaan creëren.001/366
002/366

003/366

004/366
When a shy person smiles, it's like the sun coming out.

Ik was eigenlijk enorm blij toen ik dit ideetje tegenkwam bij Laura. Ik wist niet goed wat ik van 2016 moest verwachten en toen was het opeens al 31 december 2015 en toch wil ik van 2016 een speciaal jaar maken, een bijzonder jaar, eentje dat ik niet gemakkelijk zal vergeten. Dat ik hier later positief op kan terugblikken, ja, zo een jaartje. Nu moet ik nog hopen dat ik het afmaak, want mij kennende, zou ik er de eerste dagen heel erg hard aan werken, maar al snel stoppen, nee, dit jaar dus niet.

Als je zin hebt om mijn avontuur van tekeningen, schilderijtjes, tekstjes of foto's eens wilt zien, klik dan eens op dit linkje. 

Liefs,
Louise

16 opmerkingen:

 1. Dit is zo'n leuk project! Vooral je foto's vind ik heel erg mooi! Ik was ook van plan om elke dag van 2016 iets te doen, maar ben het uiteindelijk gewoon vergeten (stom, stom).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor! Goed dat je het al meteen kan volhouden, want als je het pas de dag op voorhand beslist lijkt me dat wel moeilijk. Nog heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je dit ook gaat doen!! Lijkt me nog best moeilijk, elke dag met iets leuks komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat leuk! Ik had dit al bij Laura gezien, en het leek me echt zo'n leuk idee. Ik ben benieuwd naar de volgende dagen van je projectje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit lijkt me echt onwijs tof om te doen, maar ik zou er eigenlijk gewoon veel te lui voor zijn om het echt elke dag te doen. Ik houd het voor nu bij mijn one line a day boekje, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hé, ik heb dat boekje ook en in het begin was het ook wat aanpassen dat je echt elke dag iets schreef, maar nu gaat het echt al goed en vond ik dit wel een uitdaging haha.

   Verwijderen
 6. Wat ik nog vergat te zeggen → ik vind dat tekeningetje echt suuuper mooi, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Om dat elke dag te doen en dat vol te houden is nog best lastig eigenlijk, maar wel SUPER gaaf dat je dit doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een tof idee kga zeker eens kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 9. OOh, wat een leuk project is dat! Echt iets voor jou :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een tof projectje! Ik ga je tekeningen zeker volgen, ze zijn onwijs mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt leuk dat je dit ook gaat doen! Ik vind het zo'n tof projectje.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De eerste creaties zien er al heel mooi uit! Een heel mooi en leuk project. Stiekem heb ik wel een beetje spijt dat ik niet zoiets leuks heb gedaan voor 2016. Ik ga snel een kijkje nemen op die link!
  Liefs Sonia

  BeantwoordenVerwijderen