De antwoorden

maandag, januari 18

Misschien ben je heel nieuwsgierig naar de antwoorden (ik veronderstel van niet), maar moest je dat toch zijn, klik dan snel even op dit knopje hier.


Wat is je favoriete kledingwinkel? - Cato van Bloggienotes 
Zonder twijfel Urban Outfitters. Een stap en ik was betoverd, want ik vond er gewoon alles wat ik leuk vind. Net alsof het een droom is, maar dan in het echt eigenlijk.

Wat is je ultieme lifegoal? - Caroline van Felicecaro
Altijd plezier hebben? Ik ben er niet echt mee bezig, maar ik kan zo nu en dan eens humeurig zijn, dus ik zou liever gewoon altijd plezier maken in het leven.

Welke richting volg je op school? - Caroline van Felicecaro
Momenteel zit ik aan mijn derde jaar Latijn met vijf uur wiskunde.

Waar kan je niet tegen als mensen dat doen? - Caroline van Felicecaro
Ik heb een enorme hekel aan mensen die smekken, daar kan ik gewoon echt niet tegen. Of mensen die luid in je nek komen ademen, vreselijk!

Wat wil je bereiken met bloggen? - Roos van So it's Rose
Mijn blog is een beetje een van de vele versies van mijn leven. Mijn leven dat ik omtoverde tot een blog. Ik hoop dat dat zo gaat blijven en dat ik niet zal moeten stoppen door persoonlijke redenen, maar dat ik gewoon kan doorgaan met deze hobby, want ik vind het ontzettend leuk, voor de rest heb ik daar niet echt over nagedacht, we zien wel.

Wat zou je nooit kunnen missen in je leven? - Hailey
Familie. Zonder twijfel.

Als je een dag in je leven nog een keer zou mogen meemaken, welke zou dat dan zijn? - Lisa van C'est Lisa
Wat een ongelooflijk moeilijke vraag? Ik heb er eerlijk gezegd ook nooit bij stilgestaan, maar ik denk dat het een dag op vakantie zou zijn, eentje zonder school met warm weer terwijl ik heel de dag kon zwemmen. Toch is het moeilijk om er eentje uit te pikken.

Van welke band/persoon ben jij fan? - Eva van Versatile Eva
Misschien klinkt het gek, maar ik heb niet echt een idool. Kan dat? Eigenlijk heb ik het ook nooit echt gehad, dus sorry als je hier een concreet antwoord op verwachte, maar dat heb ik dus niet.

Waar spendeer jij je tijd het liefste mee? - Mei Qi van Mei Qi
Als ik even wil ontspannen en weglippen van mijn bureau begin ik foto's te schieten. Zelf koekjes maken en die dan opeten vind ik enorm leuk om te doen, maar daar heb ik bijna nooit tijd voor... Hardlopen is ook een leuke ontspanning voor mij.

Hoe ben je op het bloggen gekomen? - Lisa van Nouvelle Blonde
Vroeger had ik als klein meisje ook wel eens een blog met vriendinnen (we noemden het website haha) en ik maakte er ook veel, die na een week al niet meer bestonden. Ik had gewoon nood aan iets waar ik mijn foto's kon opzetten en toen ik andere blogs las, moest ik er beslist zelf ook eentje hebben.

Wat is iets typisch Louise? - Britt van Annebrittures
Stil zijn en hemdjes. Zo van die mooie hemdjes voor meisjes, ik heb er nog wel veel en  ik draag ze ontzettend graag. Ik ben ook niet echt een prater, zeg maar, dus eerder stil zijn. Ik heb geen flauw idee hoe ik mezelf moet omschrijven, dus zo van die typische dingen zal moeilijk zijn om te ontdekken haha. Oh wacht, op tijd komen te vroeg komen, dat is typisch mij en stressen voor alle petieterige dingetjes, dat ook.

Hoe zou jij je stijl omschrijven? - Britt van Annebrittures
Zoals ik hierboven al zei draag ik graag (en veel) hemdjes, ik vergeet vaak om juwelen aan te doen. Het liefst draag ik een jeans met een warme pull (en een hemdje) en een paar sneakers of mijn brogues. Voor de rest heb ik ook niet echt een aparte stijl, ik draag maar wat ik leuk vind en combineer het een beetje zoals ik graag heb.

Waar zou je heel erg graag op reis willen? - Inne van Gentilinne
Volgens mij wil ik overal naar toe gaan, omdat ik zelf niet ver reis met mijn familie. Zweden staat momenteel op nummer 1, maar dat wisselt regelmatig, al wil ik elanden en die prachtige natuur zeker eens in het echt gezien hebben.

Wat vind je het leukste aan bloggen - Jenzll van Jenzll
Toen ik begon met bloggen was het vooral om me te amuseren, nu merk ik dat ik het fotograferen eerder leuker vind.

Zo, hopelijk heb ik een antwoord kunnen geven op je vraag, ik ben heeel erg blij dat jullie wat vraagjes gesteld hadden. Als je ooit nog eens een vraag hebt, mag je dat altijd laten weten (zie contact of in de comments, mag ook!)

Liefs,
Louise

11 opmerkingen:

 1. Oh wat een leuke vragen :D En zo veel :D fijn dat je vroeger al een blog had! Ik wou dat ik dat ook had gedaan als kind :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke antwoorden Louise!! Je beantwoordt ze echt mega leuk, super fijn om te lezen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's heb je gemaakt, en leuk al die uitgebreide antwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze foto's zijn echt super mooi. Ik heb misschien ook nog een rare vraag maar probeer jij je blog anoniem te houden? Ik heb je nog nooit foto's weten maken van je gehele gezicht, daarom dat ik me dat afvraag. XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik probeer het ja, ik zou me echt slecht voelen als iemand die ik ken weet dat ik blog, ik durf het gewoon niet.

   Verwijderen
 5. leuke vragen.
  En mijn aandacht viel ook gelijk op de foto's in dit artikel.
  echt prachtig!

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat wil je bereiken met je blog, dat is een klassiekertje! Dat wordt elke keer gevraagd, maar ik ben ook elke keer benieuwd naar het antwoord! Niet erg dat je geen antwoord hebt op mijn vraag, om eerlijk te zijn zou ik hem niet eens zelf kunnen beantwoorden! Ik ben nooit fan van iemand, enkel van een liedje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's heb je erbij gedaan! Interessante vragen en antwoorden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt heel leuke antwoorden, op al de vragen! Ik ben net zoals jou echt heel erg stil en voor de kleinste dingen word ik al zenuwachtig! Ook wil ik erg graag naar Zweden! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk dat je mijn vraag hebt beantwoord !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oooh wat lief dat je mijn beide vragen hebt beantwoordt! ( : En ach, ik ben ook geen prater, maar die moeten er ook zijn hé om te luisteren naar de andere kwetters in de wereld, haha. Het is trouwens best normaal hoor om niet fan te zijn van een groep of znger(es)? Was ik ook tot ik voor kort echt een Spotify lijst heb aangemaakt en als een bezetene veel te toffe nummer heb liggen toevoegen, oeps.

  BeantwoordenVerwijderen