Ik probeerde iets uit

maandag, januari 25

Ik was enorm blij toen ik dinsdag terug van school kwam, de postbode had een pakketje voor mij achtergelaten.

In het pakketje zaten penselen speciaal voor waterverffineliners en Van Gogh aquarelverf. Ik kon niet wachten om te beginnen met schilderen, maar ik moest wel. Gelukkig had ik nog een beetje aquarelpapier waarmee ik woensdag bezig kon zijn. De Van Gogh-verf was iets wat al heel erg lang op mijn verlanglijstje stond en toen had ik hem gewoon in mijn handen, wat was ik gelukkig! Binnenkort ga ik mij een moleskine voor waterverf aanschaffen, zodat ik werkjes mooi gebundeld heb. 

Verf jij graag met aquarel?

Liefs,
Louise

11 opmerkingen:

 1. Ooh, Louise, heel erg mooi hoor! Je bent hier goed in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, je werkjes zijn heel tof geworden! Merk je het verschil van pigmentatie bij deze verf?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. (uhm ik weet niet echt wat dat betekent..), maar de verf is echt duizend keer beter dan mijn vorige (die van Action kwam)

   Verwijderen
 3. wauw, louise! zo ontzettend pretty, i like. ik wil dit ook kunnen, maar ben er echt zo slecht in en word dr ongeduldig van dus helaas haha. enne, die honderd volgers heb je echt verdiend, je blog is leuheuk! liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aquarel verf vind ik echt ontzettend mooi maar kan er niet zo goed mee werken. Je hebt ook een enorm groot schilder talent! kusjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. waar koop je dei aquarel verf en hoe kom je aan dat mooie papier daarvoor?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je op Van Gogh aquarel drukt (in mijn tekstje hierboven) dan kom je op een site waar je het kunt bestellen.

   Verwijderen
 6. Wat een mooi kunstwerkje heb je gemaakt, Louise!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik verf eigenlijk nooit, puur omdat ik niet echt kan tekenen/schilderen! Maar jij hebt echt talent, je kunstwerkjes zijn zó mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat gaaf! Ik zwijmel elke keer weg als ik een foto zie van zo'n aquarelverf setje. Vooral als ik je tekeningen zie, vooral die met de sterren is zoo mooi! Hopelijk zien we nog meer van je kunstwerkjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop het ook, in de krokusvakantie ga ik er werk in steken :)

   Verwijderen