It's my birthday!

zaterdag, januari 9


15 jaar geleden gebeurde er iets wat mijn ouders een wonder noemden, jaja, ik werd geboren. Het klinkt best gek om 15 jaar te worden, ging die tijd dan echt zo snel? Het is (weer) 9 januari en ik kan het amper geloven.
De dagen rond mijn verjaardag zijn wel best druk (en ja hoor, grote testen op maandag en dinsdag), maar ik ga gewoon heel erg van die dagen genieten. Me minder ongemakkelijk proberen voelen met al die aandacht en gewoon vieren dat ik 15 jaar geworden ben. En eigenlijk heb ik dat al een beetje gevierd, oeps, ik heb zelfs al een keer kaarsjes uitgeblazen. Ik zit zowat inspiratieloos en ik heb het gevoel dat ik in dit hele artikel alleen maar 15 gezegd heb.

Veel plezier dit weekend!

Liefs,
Louise

14 opmerkingen:

 1. Proficiat hoor Louise! Haha, volgend jaar kan je de hele tijd '16' zeggen ;) Geniet van je dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Happy birthday to youuu! Een hele fijne verjaardag gewenst, Louise! En ik hoop dat je in je nieuwe levensjaar ontzettend veel toffe dingen mee gaat maken. Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele fijne verjaardag Louise!! Hopelijk wordt dit een hele fijne dag voor jou! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een super gelukkige verjaardag Louise! Geniet maar van jouw dagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele gelukkige verjaardag! De tijd gaat inderdaad enorm snel! Dit jaar wordt ik 18, dus 15 ligt alweer een tijdje achter mij. Geniet zo veel mogelijk van deze zorgeloze dagen en eet zo veel mogelijk taart!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Happy Birthdaaaaaaaayy!! Wat heb je gehad voor je verjaardag? Of maak je daar nog een artikel over? ;)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd meid! Ik hoop dat je dag leuk was en dat deze laatste uren ook geweldig worden! (Ik dacht altijd dat je al 15 was, haha, ooit gedacht dat je een jaartje jonger was dan mij!)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Congrats, ik ben over 3 uurtjes jarig hehe! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. (voor als ik het zou vergeten) gelukkige verjaardag voor jou! Geniet ervan haha!

   Verwijderen
 9. Eén dagje te laat, maar toch nog een hele fijn happy birthday gewenst! Net zoals Britt dacht ik dat je al 15 was (vraag me niet waarom want ik weet het zelf niet, haha) Hopelijk had je een leuke verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. een gelukkige verjaardag en sorry dat ik het niet eerder heb geschreven of gezegt maar ik was het even vergeten omdat ik aan het studeren was!
  maar hoe maak je die apparte pagina's op je blog wil je dat eensuitleggen als je tijd hebt?
  #Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben dan wel een beetje laat, maar ik hoop dat je echt een super verjaardag hebt gehad. Liefs XXx

  BeantwoordenVerwijderen