Niet alles loopt zoals gepland

woensdag, januari 13

Mijn haar druipt, het is nat. Niet dat nat haar zoals haar dat net uit de douche is gekomen, maar dat haar dat nat is van de regen, dat natte haar waardoor ik misschien ziek ben geworden.
Die nekpijn bleef maar aanhouden en toen werd ik plots ook een keer ziek, zo van koud hebben als het juist warm is. Gisteren lag ik echt heel de voormiddag in de zetel, te liggen, te slapen, te hoesten, samen met mijn zus, ook ziek. Ik nam een deugdoende douche, het hielp echt en even later was ik een beetje fitter en kon ik foto's beginnen schieten. Ik trok dit hemdje aan (en stiekem ben ik er echt enorm blij mee, het is een verjaardagscadeau van mijn ouders) en ik probeerde nieuwe dingetjes uit met het fototoestel (waardoor sommige foto's heel erg donker zijn oeps)

Ik bedacht opeens dat ik wel een Q&A wilde doen, nu ik gisteren toch de hele dag tijd had, dus stel vragen die je wilt vragen in de reacties, die vraag kan over eender wat gaan en dan zal ik ze zo snel mogelijk beantwoorden.

Liefs,
Louise

14 opmerkingen:

 1. Wat is je ultieme "lifegoal"? Wat doe je op school van richting? Waar kan je niet tegen als mensen dat doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zou je nooit kunnen missen in je leven ? Xxx :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt enorm mooie foto's <3 Mijn vraag voor jouw is: als je één dag in je leven nog een keer zou mogen meemaken, welke zou dat zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw die foto's Louise!! Hopelijk voel je nu wat beter. Beterschap nog! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie foto's louise! Lijkt me altijd lastig, maar ze zijn zo goed gelukt! Mijn vraag is, hoe ben je op het bloggen gekomen? Veel beterschap nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt gek, maar ik voel me altijd zo "vies" als ik in contact kom met regen. Alles voelt dan vochtig en pff. Daarom spring ik altijd gelijk onder de douche (als ik daar de kans voor heb). Wat is iets typisch Louise? En hoe zou jij je stijl omschrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig mooie én inspirerende foto's! En euhhmmm, naar waar zou je heeeel erg graag op reis willen? X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het echt mooie foto's! Als ik in de regen zit, dan voel ik me niet perse vies, ik vind de regen op zich wel fijn. Echt een dikke stortbui waar je dan in zit (maar dan moet het wel in de zomer zijn want in alle andere seizoenen vind ik het verschrikkelijk) ja ... je zult me voor gek verklaren haha. Veel beterschap nog Louise!

  Mijn vraag is trouwens: 'Wat vind je het leukste aan bloggen?'

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die foto's zijn zo mooi!! Veel beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aahw, beterschap! Wel erg gave foto's.

  BeantwoordenVerwijderen