Outfit ● Over mijn goede voornemens

maandag, januari 11

Want wees nu eens eerlijk, die goede voornemens ben je in februari toch al vergeten? (Of zoals mij ben je ze al beu na tien dagen)TURTLENECK TOP urban outfitters | SKIRT pull&bear | TIGHTS esprit | SHOES primark | BRACELET twice as nice

Achter dit rokje heb ik welgeteld 4(!) maanden gezocht, of ja, de ene keer paste het niet, de andere keer was het net uitverkocht en ga zo maar door, totdat ik plots in pull&bear nog één enkel rokje zag hangen, perfect in mijn maat. Je kan niet geloven hoe blij ik toen was. Het armbandje dat ik hier droeg, kreeg ik vrijdag van een vriendin voor mijn verjaardag. Zaterdagavond was het al kapot, hoe het echt gebeurd is weet ik niet, misschien kan het nog gemaakt worden, want ik vind het enorm jammer.

Vrijdagavond na school kwamen een tiental vriendinnetjes naar mijn huis toe om gezellig samen te eten en bij te kletsen. Zaterdag (op mijn verjaardag zelf) ben ik met de familie en een andere vriendin naar de film gegaan en die avond ben ik mijn opa in het ziekenhuis gaan bezoeken. Gisteren begon mijn wedstrijd van atletiek om kwart na tien, er waren niet zo veel deelnemers en ik werd tweede, langs de andere kant was gisteren echt een ongeluksdag: in de ochtend schoot er iets in mijn nek, ik had heel de dag nekpijn waardoor ik de 200m sprint moest afzeggen, ik liet mijn polaroid vallen, probeerde het te herstellen, maar er is één ding dat niet volledig meer werkt (ik heb mijn instax mini juist 1 maand, maar dat is typisch mij...)

Voor ik het vergeet, mijn goede voornemens, dat van die 30 day challenge elke maand, gaat volgens mij niet echt lukken, ik ga het volgens mij veranderen door gezonder te zijn en meer te gaan sporten, dat volstaat ook al. (voornemens zijn echt moeilijk)

Hopelijk had jij een heel erg leuk weekend en kan je met goede moed school weer starten!

Liefs,
Louise

13 opmerkingen:

 1. Mooie outfit Louise! Ik zoek ook nog zo'n rok :). Die schoenen heb ik ook, maar dan een iets andere kleur volgens mij. Wat goed dat je 2e bent geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, succes! Je truitje is heel leuk. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja een heel leuk weekend . En die foto's zijn echt kei mooi bewerkt.
  xxx Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n leuke outfit! Ik vind zo'n spijkerrokje altijd leuk, alleen mij staat het niet zo. Maar jou wel! Ik had helemaal niet door dat je jarig bent geweest, nog gefeliciteerd! Zo te lezen was het erg gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook onwijs lang gezocht naar zo'n rok, haha. En na al die maanden vond ik hem, in Topshop. Dat is echt gek hoe je dan plots toch dat ene item vindt waarbij 'ie alleen maar in jouw maat er nog is, pure chance, haha. Kei mooie outfit! Echt zonde van dat valpartijtje van je polaroid camera.. : ( Wow, 2e op een loopwedstrijd, kei goed! En dat terwijl je voortdurend zei dat je er moeite mee had (toch? of heb ik dat gedroomd?) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De loopwedstrijd kon ik niet meelopen vanwege die pijn van mn nek, ik werd tweede op hinkstap haha, het ging ook helemaal niet goed, maar ik had gewoon wat geluk misschien?

   Verwijderen
 6. Mooie kleur trui! Ik hoop dat het nog lukt met je armband. Gefeliciteerd met je 2de plaats! Op deze foto's heb je blond haar maar op de foto in de sidebar veel donkerder, komt dat door het licht of heb je je haar geverfd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De zon scheen toen, waardoor een heel blonde glans op zit, maar ik heb bruin haar. Bedankt!!

   Verwijderen
 7. Waauw super leuk rokje<3 Fijn dat je na al die tijd het toch gevonden hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hoop dat je er blij mee bent en het Veel kan aandoen!♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waaaaaaaaaauw! Super mooie outfit, goed dat je het rokje dan toch hebt gevonden want je staat er erg mooi mee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat jammer van het bandje! Heb je het ondertussen al kunnen repareren? En ooh Louise... Je Polaroid, wat erg! Maar echt, wat een prachtig rokje heb je aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Neen :( volgens mij valt het niet meer te herstellen... maar mijn Polaroid heb ik wel kunnen herstellen en die werkt weer :) :), vind ik net iets belangrijker als dat armbandje, oh wat lief!!

   Verwijderen