Rode bloemen

zondag, januari 31

Of ja tulpen. Valentijn is pas binnen twee weken ongeveer. Dus dat is toch nog wel een poosje. Tulpen zijn gewoon mooi, daarmee, ik kon het niet laten om dit berichtje al te plaatsen. Hou je vast, hier komt een overload aan foto's.


Hier thuis vieren we Valentijn op een toch wel ietsjes andere manier dan de meesten. Mijn zusje is dan jarig, we vieren vooral feest dan, wat ook wel logisch is. Ik vraag me wel af hoe anderen het 'vieren' en of je het viert. 

De afgelopen week was weer eens heel erg druk op vlak van schoolwerk. Ik had een dagje vrij op woensdag en toen kocht ik dit kleedje in Zara. Eerder een zomerjurkje met een veel te schattig accentje op de achterkant. Voor de rest had ik minstens 2 testen per dag plus taken en werkjes.

Hoe vieren jullie Valentijn?

Liefs,
Louise

9 opmerkingen:

 1. Oh, wauuuuuuuuuw! Prachtige foto's, ik vier valentijn dit jaar voor de eerste keer met mijn vriendje, dus ik heb geen flauw idee hoe we dit gaan doen! X liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie, prachtige foto's Louise! Een van mijn beste vriendinnen is jarig op 14 februari, ontzettend leuk. Verder heb ik geen relatie dus ik denk niet dat ik iets doe op het vlak van liefde haha (behalve naar mijn familie en vriendinnen dan hé). Alvast gefeliciteerd met je zusje :). Ze is een echt liefdesbaby. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's joh!! Ik vier het eigenlijk niet echt, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's! Ik ben dol op tulpen, met mooie felle kleuren. En je instax mini, echt geweldig in zo'n knal gele kleur! Valentijnsdag, ik vier dat helemaal niet eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh zo tof dat GIF'je op het einde. En tulpen zijn kei mooi, zoals narcisjes die nu in volle bloem staan in onze tuin, hihi. Zo'n mooie foto's! Ik ga de hele valentijn gekte proberen te ontwijken, ik hou er niet zo van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi deze foto's! Ik vier valentijnsdag niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een supermooie foto's Louise! Tulpen zijn echt heel fotogeniek inderdaad<3 Het jurkje is ook heel pretty zeg, en nee ik vier Valentijn eigenlijk niet! ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's! Ik vier Valentijn als single gewoon niet dit jaar. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze foto's zijn zoo ontzettend leuk!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen