Time flies when you're having fun

zondag, januari 3

Een teken dat het een goed jaar was? Waarschijnlijk wel, want ik heb echt leuke momenten meegemaakt en van 2015 genoten. 


Natuurlijk heb ik zoals de meeste andere bloggers mensen ook mijn goede voornemens.

Water drinken
Gewoon. Hier moet ik op letten, dat ik het genoeg drink enzo en fruit eten ook.

Een project volhouden
Ik ontdekte op Laura's blog een heel erg leuk projectje en besloot om dat zelf ook te doen. Ik starte een tumblr-account, waar ik (als het me dus lukt) elke dag iets zal op plaatsen.

Bloggen
Want dat doe ik graag, vanzelfsprekend dus.

Een eigen stijl vinden
Dragen wat ik zelf leuk/mooi vind en niet meer laten beïnvloeden door anderen. 

Haar tijdig laten knippen
Nu dus eigenlijk, want het begint wééral te splitsen. Urgh, mijn haar groeit zo enorm traag en het gaat zo enorm snel weer kapot, maar dit jaar ga ik proberen het dus extra goed te laten verzorgen zodat het niet fel splitst.

30 day challenge elke maand
Het onmogelijkste van alle onmogelijke dingen, maar ik zet het er toch bij, als een uitdaging en dan volgend jaar zien we wel of het gelukt is.

Nu begin ik misschien best aan mijn taak voor morgen (die twee weken gingen echt te snel) en daarna ga ik slapen en dingen doen die ik leuk vind omdat je dat gewoon hoort te doen op de laatste dag van de vakantie.

Ik wens je een heel mooi 2016!

Liefs,
Louise


6 opmerkingen:

 1. Je hebt leuke voornemens! Ik moet ook dringend wat meer water gaan drinken.. En hopelijk houd je de 30 day challenge elke maand vol! Succes. Jij ook een heel mooi 2016 toegewenst! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n 30 day challenge, is dat een beetje zoals de uitdagingvandemaand? Of is dat een officiële versie ofzo? Alleszins superveel succes met je goede voornemens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes met je doelen halen, Louise!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hydrocoach is echt een zot goede app om meer water te drinken op een haalbare manier. Je krijgt om het uur een soort melding en de app berekent ook hoeveel je al zou moeten gedronken hebben op dat moment van de dag. Gaat vlot hoor! ;) Zeker eens downloaden! Ik heb ook van dat traaggroeiend haar dat snel splijt, maar laat het gewoon om de 6 weken knippen (gewoon de puntjes) dat scheelt een heleboel! (: Ik ben benieuwd naar jouw Tumblr project, wordt een mooi geheel denk ik! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je goede voornemen over je haren is heeel herkenbaar. Die moet ik ook eens opvolgen dit jaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw wat een grappig lijstje succes met het proberen om het vol te houden. xxx Johanna

  BeantwoordenVerwijderen