4 februari

donderdag, februari 4

In december hield Marike een print give away. Stiekem zou ik het geweldig vinden moest ik dat kunnen winnen, haar foto's zijn prachtig (serieus!). Toen even later de uitslag bekend werd gemaakt, zat mijn naam er tot grote verbazing ook bij, ik was enorm blij, ik had iets gewonnen en geloofde amper dat het waar was. 2 februari lag er een briefje op mijn bord te wachten aan tafel. 


Ik opende het zorgvuldig en ik was ontzettend benieuwd (ik was alweer vergeten welke 5 foto's ik gekozen had). De foto's zijn nog steeds even mooi en ik ben Marike echt heel erg dankbaar dat ik mocht meedoen. 

Het is bijna krokusvakantie en stiekem wil ik echt elke dag gaan lopen al denk ik dat het niet echt haalbaar is? Ik heb niet echt veel gepland (--> iedereen is gaan skiën behalve ik dan), maar ik heb me voorgenomen veel te schilderen, want het is bij dat ene schilderijtje gebleven sinds ik mijn Van Gogh-verf heb. Ook ga ik winkelen (daar gaan die voornemens van minder uit te geven) en wie weet maak ik wel zo een filmpje, maar daar twijfel ik nog te hard over, want ik denk dat het me echt niet gaat lukken. 

Wat zijn jouw plannen voor de krokusvakantie?

Liefs,
Louise

ps: kijk, hier vind je al de foto's van Marike, zeker eens kijken!

13 opmerkingen:

 1. wauw die foto's ! ik zou ook echt eens minder moeten uitgeven... liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh my god! Hoe leuk! (Bijna zo leuk als de brief die ik vandaag van je kreeg ;)). En hé, je bent niet de enigste, ik ga ook niet skiën deze vakantie! Shoppen ga ik ook nog doen! Geniet alvast van je vakantie! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat een prachtige plaatjes, tof dat je ze gewonnen hebt! Ik wens je alvast een hele fijne krokusvakantie toe, maar volgens mij gaat dat wel lukken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, die zijn echt mooi! Heel toevallig ken ik ook een Louise die ook vijftien is, in België woont, in januari verjaart en ook nog eens een beetje op jou lijkt. Rare wereld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een mooie foto's. Toevallig ken ik ook iemand die Louise noemt, vijftien jaar is, in België woont en ook nog eens op jou lijkt. Rare wereld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. W A U W... wat een geweldige fotootjes. Ik wil ook nog steeds zoveel foto's laten printen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omg die foto's zijn zo mooi! (Ik dacht eerst dat jij ze had gemaakt trouwens, haha.) Ik weet precies hoe het voelt om iets te winnen, echt gaaaaaaf! En ik ben ook niet op skivakantie hoor, is normaal. ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige foto's! Echt leuk dat je ze gewonnen hebt, ik vind ze altijd mooi voor decoratie in je kamer ofzo. Hopelijk ga je een filmpje maken, i luf sfeer filmpjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn plannen voor de krokusvakantie is veel foto's trekken en bloggen. De foto's zijn inderdaad heel erg mooi. Veel liefs Johanna xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke plaatjes! Die kan je vast heel mooi ophangen, ziet er vast een heel leuk geheel uit :D

  BeantwoordenVerwijderen