Laatste vakantiedag

maandag, februari 15

Wat doe je eigenlijk op je laatste vakantiedag? Lekker lui in de zetel zitten (zoals alle vorige dagen), een uitstapje plannen of huiswerk maken? 


Genieten is natuurlijk ook een optie, want de volgende weken zal het weer extra druk zijn met school. Vooral genieten dus. 

Zelf zat ik toch wat met een dipje, ik wist niet echt wat ik moest doen, ik had enorm veel zin om te gaan lopen, maar gewoon geen kracht/moed/... Ik maakte me al helemaal klaar voor school en kroop daarna toch lekker in de zetel, want eigenlijk is dat ook leuk.

Heb/had jij zin in school?

Liefs,
Louise

10 opmerkingen:

 1. Louise!!! Super super mooie foto's! Het ziet er heeeel erg lekker uit! Ik had helemaal geen zin in school, en ik heb heel de dag ongelukkig rondgelopen (ik wil al terug vakantie). (PS: ik ga je enquête meteen invullen!) :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Louise, ik ben natuurlijk geen dokter, maar ik heb ook een erg lange tijd gesukkeld met dipjes en vooral fysiek erg slecht voelen. (Ik heb super lang rondgelopen met een kei lage bloeddruk, dus probeer eens wat meer zout te smikkelen, zoutkoekjes, etc. bij mij helpt het een beeeetje!) Oh wat ziet dit er lekker uit, omg! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He, met momenten voel ik me ook heel erg slap, ook een lage bloeddruk zei de dokter. Ik moest ook zout eten en eerst deed ik dat ook, maar ik vergeet het zo vaak haha xx

   Verwijderen
  2. Ik heb zelf ook heel snel last van een lage bloeddruk, zout eten is inderdaad de enige oplossing. Maar hey, voor mij is dat niet echt een probleem ik heb liever zout dan zoet :)

   Verwijderen
 3. Ik heb de laatste dag ook gevierd (en een beetje met tranen) door lekker in de zetel te zitten. Gezellig tv series zien en enkele youtube video's die ik nog moest inhalen. Ik was zo niet klaar voor school.. maar ach, dat ben ik nooit haha! Leuke foto's en wat ziet die smoothie er enorm lekker uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had er totaal geen zin in! Ik loop al heel de tijd rond met een snotvalling en kan daar niet altijd goed van slapen dus was ik super moe gisteren. Mijn agenda staat ook helemaal vol met huiswerk. Dit is geen leuke school week!

  Super leuke foto's trouwens en die smoothie zag er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooie foto's, wauw! Ziet erg lekker uit. Ik hoop dat je je snel wat beter voelt, en zoals hier beneden al gelezen heb; probeer wat meer zoute producten te eten. Wat bij mij ook goed helpt om me minder slap te voelen is vitamines slikken. Multi-vitamines of gewoon vitamine D en C bijvoorbeeld. Maar ik ben natuurlijk helemaaal geen arts, dus doe wat voor jou goed voelt.

  -Liefs

  PS. prachtige naam heb je trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn vakantie begint nog en ik heb er zoveel zin in. Soms moet je gewoon even rust nemen en lekker luieren toch. Waar heb je dat glaasje gekocht? Ik vind 'm zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel plezier in je vakantie! Het glaasje komt volgens mij van Blokker.

   Verwijderen
 7. Hmm, wat ziet die smoothie er goed uit! Ik heb net pas vakantie, zo fijn, want ik was er wel aan toe.. Jij veel succes weer op school Louise!

  BeantwoordenVerwijderen