Mijn goals voor februari

dinsdag, februari 2

Wat vliegt de tijd voorbij. Hup, die eerste maand van dat gloednieuwe jaar is al voorbij. Nu. Al. Hoe komt het toch dat het zo snel gaat? Deze maand In januari heb ik een aantal keer thee gedronken. We hadden smaakjes in huis die me opzich wel bevielen. En door de regen kreeg ik als maar meer zin om zo'n lekker warme kop tegen mijn handen te drukken. Ik ben alleen nog op zoek naar een smaak die me echt bevalt, waarvan ik kan zeggen dat ik het echt lust en graag drink.
Je kent dat wel, je gaat shoppen met vriendinnen. Oh dit vind je mooi en dit ook en ah dit ziet er ook wel leuk uit en ga zo maar door. Als ik met mijn mama ga winkelen, twijfel ik langer en laat ik al sneller iets hangen. Ik moet gewoon keuzes maken en het even in de winkel laten liggen, want wie weet ligt er volgende maand een shirtje dat ik al zo lang wou en heb ik nu toch wel niet mijn geld aan dat vorige besteed. Gewoon zuiniger zijn dus.
Met Nieuwjaar kreeg ik van mijn ouders het boek 'Dingen die we zeker weten'. Het is een enorm mooi boek en ik merk dat ik beter ga slapen als ik net gelezen heb. Volgens mij zijn er ook alleen maar voordelen aan lezen. 
Misschien moet ik eerst eens beginnen met mijn eigen challenge te maken. (het zal waarschijnlijk een mengeling worden van work-outs en een paar keer extra gaan lopen in de week) Ik ging vorige week één keer in het weekend lopen en één keer met school en mijn atletiektrainingen verbeterden. Enorm. Ik was ook enorm verschoten, ik liep en mijn benen stopten niet, maar ik ben er heel blij mee, dus ik hoop dat het nog een tijdje door kan gaan. Daarom misschien dit elke week eens doen? Lijkt me op zich niet heel erg moeilijk (een maand telt maar vier weken).
Daar gaat nummer 2. Minder geld uitgeven en toch ook een fjallraven kanken kopen. Moeilijke keuze die ik waarschijnlijk aan mijn ouders ga laten overgaan. Is het niet deze maand, is het misschien volgende maand, maar hij is wel zoooo leuk dat ik er uren naar kan kijken.

Heb jij voornemens voor februari?

Liefs,
Louise

11 opmerkingen:

 1. Leuke goals! Ik drink altijd rooibos en yellow label tea, die zijn echt aan te raden! Hopelijk ga je je laatste goal halen, fjallraven kanken zijn zoo mooi! Die staat ook op mijn verlanglijstje, alleen ze zijn zo duur..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk theeglaasje! Veel succes met je doelen hoor, dat lukt je vast wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een fjallraven, met je doen, echt leuk!! En tja, minder geld uitgeven... ook altijd wel een doel voor mij... Good lucks!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, doen een Fjallraven kopen, krijg je écht geen spijt van geloof me! (Ze zijn zo mooi oh en kijk zeker goed rond op het internet, je vindt altijd wel ergens goedkopere → Coolblue!!) Welke kleur wil je nemen? Ik herken het trouwens ook met dat met vriendinnen shoppen of met je ouders, haha. Komt misschien doordat ik met mijn vriendinnen echt alle winkeltjes af ga en met mijn ouders enkel dingen die echt echt moeten ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh handig, wist ik niet :) ik denk dat ik de Frost Green ga nemen, maar ik heb totaal geen idee ahha.

   Verwijderen
 5. Jouw foto's zijn echt nietnormaal mooi! Wauw! Ik moet ook veel minder geld gaan uitgeven en meer gaan lezen! Veel succes ermee! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf heb ik geen voornemens, ik hoop dat je je doelen volbrengt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's, en succes met je doelen! Meer lezen is echt een goede. Het is soms zo lastig om daar de rust voor te vinden, vind ik dan.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's erbij! Goede doelen, denk dat ze goed haalbaar zijn. Ben benieuwd naar je challenge :)

  BeantwoordenVerwijderen