Ontbijten, maar dan gezond

zondag, februari 7

Ik let nooit echt veel op mijn ontbijt, het moet vooral snel gaan. Dat vind ik best jammer, want ik zou erg graag wat meer tijd insteken. Nu het vakantie is (jajajj zo blij) heb ik daar natuurlijk weer wat meer tijd voor. 


Waarschijnlijk vind je deze havermoutkoekjes er niet echt smakelijk uitzien, maar dat zijn ze dus wel hoor! Het is heel erg simpel te maken (Luna legt je hier uit hoe) en ook nog eens heel gezond en wat is er beter dan de dag gezond te starten?Dit is absoluut mijn favoriet: granola en cornflakes met verkruimelde speculaas boven én vers geperst fruitsap. Wat ook nog lekker is, is fruitsla of een smoothie. 

Ik ben niet echt origineel, want deze ontbijtjes zullen je wel al bekend zijn. Dat wilt niet zeggen dat ze niet smakelijk zijn, integendeel. Als je aan de ontbijttafel zit met een relaxed muziekje (calm of breathe), dan is je dag helemaal goed gestart.

Wat eet jij als ontbijt?

Liefs,
Louise

13 opmerkingen:

 1. Oeh, jummie, dit ziet er echt heerlijk uit! ♥ Die playlists die je hebt gedeeld (calm of breathe, dat) ga ik eens installeren, ideaal voor de examens in juni (ja, dat zit nu al in mijn hoofd, pff.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Het zijn niet echt playlist maar eerder meditatie dingetjes :) en ik heb eerst nog examens met Pasen? Ook al over een maand...

   Verwijderen
 2. Die havermoutkoekjes zien er best aardig uit hoor, ze lijken me heel knapperig. :) Eet je die granola gewoon zo? Zonder iets van yoghurt of zo? Wel heel lekker, zeker als het zelf gemaakt is! Ik eet vaak een kom havermout met banaan en kokosrasp.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, hmm die koekjes zien er heerlijk uit! Een zalig ontbijt, dat kan je wel zeggen! Ik zou er ook graag wat meer tijd voor willen maken, maar ik ben altijd zo gehaast in de morgen op één of andere manier dat ik gewoon snel een boterham eet... :) (echt geweldig mooie foto's) X Inne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jemig, die tweede klinkt ZO lekker!! Met speculaas, mmm.... Ook die eerste zien d'r heerlijk uit! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lekkere ontbijtjes! Ik eet gewoon een broodje als ontbijt, maar ik heb het ontbijt ook echt nodig anders gaat mijn buik echt tekeer, haha. Vullen deze ontbijtjes dan ook goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh , dat ziet er heerlijk uit! Als ik naar school moet trek ik vaak snel een kom uit de kast en kap er wat cornflakes en melk in, als ik om de een of andere reden net iets meer tijd heb neem ik er ook nog een tasje thee bij. In de vakantie eet ik vaak pas rond de middag (lekker lui Amber) dan steek ik er toch net iets meer tijd in.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, ziet er echt super lekker uit! En yay, vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mmm.. ziet er enorm lekker uit! Meestal slaag ik het ontbijt over of neem ik een paar frambozen mee onderweg naar school. X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh my...wat klinkt dit heerlijk Louise. Vooral de speculaas erbij, hoe verzin je het.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hmmm... Dat ziet er echt verukkelijk uit!! (alleen ben ik geen banaan eter maar voor de rest is het AMAZING) Heb je nog leuke gerechtjes die gezond zij? het is echt heel leuk!! xxx Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oe, soms zou ik zo een knop willen waaruit je eten uit het scherm kunt halen, want jouw ontbijt ziet er zo goed uit! Ik denk dat ik ook eens wat meer tijd in mijn ontbijt ga steken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aahw, ik vind het nog steeds zo leuk dat je de havermoutkoekjes geprobeerd hebt! (dat rode, is dat aardbei of zoiets?) Wat trouwens ook nog lekker is, is om er kaneel bij te doen! Dat tweede ontbijtje ziet er ook zeer goed uit, thanks voor de tip <3

  BeantwoordenVerwijderen