Resultaten van de enquête

donderdag, februari 25


Een aantal dagen/weken geleden, konden jullie mijn enquête invullen en nu geef ik de antwoorden weer. Benieuwd? Kijk dan snel verder!


Zo kwam ik op je blog
De meesten antwoordden hierop dat ze me vooral door een andere blog of Bloglovin' leerden kennen, nog een paar anderen dankzij Instagram. (Heb jij trouwens Instagram? Mij vind je hier terug) 

Ik ben
Veel leeftijdsgenoten die mijn blog lezen, wat ik langs de ene kant ook wel verwacht had. Leuk!

Ik ben
Allemaal meisjes :) 

Ik bezoek
Meer dan de helft bezoekt mijn blog één tot drie keer per week.

Het leukst
Hierover waren veel verschillende meningen, misschien kwam dat omdat de structuur hier nog niet zo duidelijk is (en ik nog maar drie maandjes blog, al vind ik dat wel al wat). De meeste stemmen gingen naar fotografie (datgene wat ik het liefste doe) en lifestyle. 

Het minst leuk
De helft (!) reageerde dat ze niets minder leuk vonden, wat een enorme motivatie is om verder te bloggen. Degene die wel iets aankruisten, kozen dan voor creatief, iets wat ik opzich wel heel erg leuk vind om te doen, maar misschien ik doe het iets te amateuristisch, volgens mij.

Zijn er nog dingen waarover je meer wilt lezen?
Outfitfoto's, wat meer over fotografie, iets meer persoonlijk,... Ik ben blij dat mensen daar wat gezet hebben, zodat ik erover kan nadenken. Wie weet komt er dan volgende week een outfitpost online? 

Ik geef je blog een
8,6/10 gemiddeld. Er is hier eentje heel blij :)

Tips
Vaker updaten kwam een paar keer aan bod, ik zelf vind het ook leuker als mensen regelmatig posten, maar niet dagelijks, want dan heb ik niet eens tijd om al die berichten te lezen. Ook wil ik geen berichten online gooien als ik ze zelf niet eens goed vind. Dan wacht ik liever een paar dagen langer. (nu heerst er ook een tijdelijke 'schoolneemtallesoverperiode' die waarschijnlijk alleen maar gaat toenemen). Ook reageerde iemand dat het misschien wel handig zou zijn moest ik een verdeling maken in de verschillende categorieën, iets wat ik enooorm moeilijk vind, een werkpuntje dus. Daarnaast las ik in de antwoorden dat mijn lay-out er wat levendiger zou mogen uitzien, maar dat is niet echt iets voor nu. Ik heb lang met de codes gesukkeld en lay-outje gecreëerd dat ik wel leuk vind, dus ik denk dat ik het nog even zo ga houden.

Verder kreeg ik ontzettend lieve berichtjes, ik werd echt blij om jullie reacties te lezen, bedankt :) !

Liefs,
Louise

(inspiratie zal wel opborrelen de volgende dagen, dan komen er ook weer posts met meerdere foto's)

5 opmerkingen:

 1. Die resultaten zeggen niets meer als de waarheid! Je bent echt geweldig Louise! ( <3 )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh fijne resultaten heb je gekregen!Ik ben heel erg benieuwd naar een outfitpst Louise! En hey, ik snap het wel hoor van de drukte met school, ik sukkel er ook mee! Je doet het super goed meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om de resultaten te zien. Je hebt je 8,6 dubbel en dwars verdiend hoor Louise. Je hebt een topblog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je blog zo'n hoog cijfer scoorde! (En écht wel verdiend hoor meid!) X

  BeantwoordenVerwijderen