Dit maakt mij blij

maandag, maart 28

Het was best een rare week. Eentje die heel leuk begon. Ik keek de finale-aflevering van de Mol met een hoop vriendinnen samen. Er hing een heel fijne sfeer in de lucht, ik mocht met zo'n 6 andere meisjes blijven slapen en de volgende dag zouden we samen naar school gaan. Geen les, we gingen schaatsen en naar de film. De radio stond op, maar de weerman was er nog niet, er was iets met zijn vrouw gebeurd op de luchthaven. Toen begon zo ongeveer dat rare.


Later bleek dan dat er heel wat gebeurd was. Volgens mij heeft dat ook een knopje doen omdraaien. Geniet. Zeker nu het nog kan.

De eerste zonnestralen ♥ wind in je haar ♥ paaseitjes eten ♥ vakantie ♥ figuren in de wolken zien ♥ tulpen ♥ samen in de auto (vals) zingen ♥ iemand zien lachen ♥ uitslapen ♥ de tijd uit het oog verliezen ♥ brieven schrijven ♥ zonsondergang spotten ♥ een regenboog zien ♥ babysitten op de allerleukste kindjes van het dorp ♥ 's ochtends veel energie hebben (en dat is dus echt leuk!) ♥ lachen dat je er buikpijn van krijgt ♥ 'om het snelst' tegen je zus/broer/nichtje/neefje/.. lopen

Fijne Paasmaandag!

Liefs,
Louise

11 opmerkingen:

 1. Ja, gelukkig zijn er dan ook die dingen. Jij ook een heel vrolijk Pasen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is natuurlijk vreselijk wat er is gebeurd (ik denk er nog steeds elke dag aan..), maar zoals je zegt: we moeten genieten. Van alles. En dat doe je heeeel erg goed! Deze dingen maken mij ook allemaal heel erg blij! En oh, dat laatste is zooo schattig om te doen (bij m'n neefje dan..)! Liefs Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is inderdaad en kwestie van genieten nu het nog kan. Er zijn dingen die je noemt die ook mij heel erg blij maken aka PAASEIEREN, ... !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik schrok ook even en je hebt helemaal gelijk dat je van alles moet genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt helemaal gelijk, we moeten genieten nu het nog kan. Ooit wil ik een muur in mijn kamer met krijtbordverf beschilderen zodat ik daar dingen op kan zetten waar ik van geniet zo dat ik daar die dag aan kan werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is verschrikkelijk wat er gebeurt is. Ik ben heel,blij dat jij het ook positief oppakt en kan genieten van de kleinere dingen.liefs www.femque.be

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi geschreven, genieten is inderdaad iets dat je elke dag moet proberen te doen. Leuk lijstje, geniet van je dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik schrok ook toen ik het ontdekte! Da's even schrikken natuurlijk, gewoon hopen dat dit eens stopt over de hele wereld en je hebt groot gelijk. Geniet nu het nog kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het lijstje maakt me spontaan al vrolijk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi geschreven, uit zo'n artikeltjes kan ik echt troost halen als er zo'n dingen zijn gebeurd. Het is inderdaad zo ontzettend belangrijk om te genieten van de kleine dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen