Enjoy every sunset

woensdag, maart 16

Terwijl ik de krakende trap op trippel, wijken mijn ogen af naar buiten. Ik zie vogels die triomfantelijk in de boom zitten te fluiten en een druk verkeer van mensen die naar huis rijden. Dan bemerk ik de prachtige lucht. Een roodoranje gloed komt tevoorschijn achter de kleine huisjes. Gaat het vannacht weer regenen? 


Mijn computer staat vol met foto's van de lucht. Deze week heb ik weer zo'n tiental foto's gemaakt toen de zon onderging en ik ben er zeker van dat er nog vele foto's gaan komen. Doordat het lichter wordt (en warmer?) is er misschien ook meer kans om deze mooie zonsondergangen te zien. Mijn favoriete plaats is nog altijd de zee, waar ik in 1 dag ooit eens een sunrise en sunset op dezelfde dag wil zien.

Er bestaat een site waar je je dorp/stad waar je woont intikt en het uur van zonsopkomst en zonsondergang krijgt. Handig, toch? Hier vind je de site.  Toen ik er een kijkje nam, merkte ik vooral op dat de zon steeds vroeger opkomt, dus gaat de zon al schijnen als ik opsta (en eerlijk: wat een heerlijk gevoel is dat?)

Vind jij de zonsopkomst en zonsondergang ook zo mooi?

Liefs,
Louise

5 opmerkingen:

 1. Ohh Louise, deze foto's zijn echt prachtig! (en die site is echt mega handig, zoo cool :)) Ik hou ook echt ontzettend hard van zonsopgang enzo, mijn laptop staat ook echt vol met zo'n foto's... X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa!! De lucht is de afgelopen dagen zo prachtig mooi! Al dat roze, oranje, geel in allerlei tinten, prachtig! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. JA! Ik geniet ook van die prachtige zonsopkomst en zonsondergang. Vind het prachtig om te zien en kan daar echt voor gaan zitten haha. Mooie foto's! Gister avond was er ook weer zo'n mooie lucht 's avonds. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie foto's zijn het geworden! Naast mijn katten en plantjes vindt ik dit ook een van de leukste dingen om de fotograferen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kan nooit genoeg luchtfoto's hebben toch?!

  BeantwoordenVerwijderen