Favorieten

vrijdag, maart 18

Soms lukt het gewoon niet iets neer te schrijven, al die ideëen in je hoofd, het lukt je maar niet om ze uit te werken. Dat had ik de laatste tijd, een hele tijd lang. Wanneer je je dan net moet focussen op je schoolwerk en examens, stromen de ideëen binnen. Studieontwijkend gedrag? Volgens mij heb ik juist door hoe leuk ik het vind om te bloggen.
ARIZONA/LITTLE MIRACLES/....
Koude thee dus, héérlijk. Ik geloof zelfs dat dit mijn favoriete smaakje is. Mijn mama heeft er extra veel gekocht "om de examens te overleven". Het heeft een verfrissend smaakje en het pept me weer helemaal op, want dat is echt iets wat ik nodig heb.


ALL STARS
Deze schoenen heb ik al een tijdje. Ze waren ook heel erg vuil, maar toen stopte ik ze in het wasmachine en kwamen ze er als nieuw uit :) Deze all stars zijn lichtgeel met een rood randje. Volgens mij begin ik een obsessie te hebben met gele spulletjes, ik vind het zo'n leuke kleur. Niet dat oranje-geel, ik heb liever lichtgeel.Vorige week zijn mijn nieuwe schoenen ook aangekomen, dus hopelijk kan ik ze een keertje tonen. 


BODY CREAM
Dit potje zag ik in de Hema liggen en ik vond het zo ontzettend schattig dat ik het mee naar huis nam. Nu is de crème al bijna helemaal op (het ruikt zo lekker!!!) en ik hoop dat ze nog zo'n exemplaren gaan verkopen, want dit is echt top.
POLAROID
Nog altijd ben ik verliefd op dit fototoestel, het blijft enorm schattig. Toevallig is ook deze lichtgeel :) Ja, het begint meer en meer een obsessie te worden. 

Zie zo, ik denk dat ik maar weer moet verder doen (pauze = gedaan), een dekentje en wat koekjes ga nemen en me verder verdiepen in geschiedenis...

Wat zijn jouw favorieten van de laatste tijd?

Liefs,
Louise

12 opmerkingen:

 1. Je hebt wel gelijk hoor, haha, van dat oranje geel vind ik ook niet zo tof maar licht geel, jaa, leuk! ( : Of oker geel, vind ik ook leuk, hihi. En ja, da's echt een lifesaver, all stars in de wasmachine gooien, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, dit soort posts zijn altijd super leuk om te lezen! Die body cream van de Hema heb ik ook al een paar keer vastgehad, hij ruikt inderdaad echt heeeerlijk hoor! (En oh, dat broekje is echt suuuuuper schattig, hihi :)) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het helemaal met je eens als je die arizona in een 'favorieten artikeltje' zet. Mijn favoriete is die met granaatappel, hmmm! En oh, wat ben ik jaloers op je polaroid!! Hij staat al heel lang op mijn verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, alle kleurtjes passen bij elkaar, wat leuk!! (luf die tweety shorts :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van Arizona, vooral die met perzik vind ik heerlijk. Heerlijke fotootjes weer. Ik kan ook niet zonder mijn Converse hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's, zo leuk hoe al die kleurtjes bij elkaar passen! Die polaroidcamera blijft zo leuk, ik heb de mijne al een jaar of zo niet aangeraakt.. zo erg. Arizona is ook zo jummie. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geel, eigenlijk zie je dat helemaal niet zo vaak terwijl ik dat toch echt een hele zomerse kleur vind. Het word ook maar snel tijd dat dat gele zonnetje weer eens terug komt....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die gele kleur is inderdaad echt ontzettend leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo tof dat je allemaal gele dingen bij elkaar hebt gedaan voor de foto! Die polaroid camera vind ik zó tof. Ben benieuwd naar de bodycream trouwens! Het potje is al zó cute. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die gele polaroid is zo wijs! Ik hoop dat je daar veelplezier van gaat hebben. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke blogpost. Studie-ontwijkend gedrag is zo herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja die koude thee vind ik zelf ook heel lekker! Mijn favorieten de laatste tijd is ook mijn polaroid! En veel notitieboekjes om in te kribbelen. xxx Johanna

  BeantwoordenVerwijderen