Hoe bewerk ik mijn foto's?

maandag, maart 14

Iets wat ik toch belangrijk vind, naast het nemen van de foto's, is de bewerking van mijn foto's. Foto's bewerken is volgens mij ook persoonlijk. De een houdt liever van naturel, terwijl de andere liever dat filtertje gebruikt. Meningen en smaken verschillen en dat is net leuk, zo kom je overal wel weer eens iets anders tegen. Eerst moest ik nog wat zoeken naar 'mijn' favoriete filtertje, maar nu heb ik zo'n routine gemaakt dat mijn foto's altijd hetzelfde sfeertje behouden.


inladen en exporteren

Natuurlijk neem ik mijn foto's eerst, ik neem er een heel aantal, zodat er betere bij zitten. De betere laad ik in op mijn computer. Daarna zet ik die foto's over naar mijn iPod.

vsco cam

De bewerking van mijn foto's doe ik met deze app. Simpel? Ja, maar ik vind het een leuk effect. Het vraagt niet al te veel tijd. De overgrote meerderheid bewerk ik dan met de filter HB2, maar dit kan ook wel eens varieren als ik vind dat een ander filtertje er beter bij past.

Mijn foto's komen dan meteen op de computer, waardoor ik ze alleen nog maar in een berichtje hoef te steken.

Vandaag is het officieel π-dag en ik heb nu examen wiskunde (laten we hopen dat dit geluk brengt??)

Heb je iets aan deze post gehad? Hoe bewerk jij je foto's? Fijne  π-dag!

Liefs,
Louise

8 opmerkingen:

 1. Als ik mijn foto's bewerk, dan is dat altijd met lightroom (tenzij dat ik ze met m'n gsm nam, dan is het VSCO!). Maar het liefst bewerk ik ze helemaal niet :) Liefs en veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik bewerk mijn foto's ook meestal met VSCO-cam, die app is zoooo handig! :) (Enne. Ik had vandaag ook examen wiskunde :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik krijg nu vooral gewoon heel veel zin in al dat fruit haha :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, nationale Pi dag, ik had er ook al wat over gehoord, haha. Is je examen een beetje gelukt? (Bij mij best goed (hoop ik)). Goed uitgelegd, ik ben ook een fervente VSCO gebruiker (het is drama als die app het even niet doet, haha).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ging wel, niet super, maar de leerstof dit trimester vond ik echt vreselijk moeilijk. Hopelijk ging het jouwe goed!

   Verwijderen
 5. Ik bewerk mijn foto's ook met Vsco, het is zo handig en snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik ook altijd VSCO alleen stuurde ik ze altijd apart weer door. Dit is veel handiger. Louise, je bent een liefsaver.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, pi-dag, die had ik gemist ;) Ik gebruik ook aaaltijd VSCO, perfecte app!

  BeantwoordenVerwijderen