Ik bakte bananenbrood met walnoten

zondag, maart 6

Een geur van bananen vult de keuken als ik terug thuis kom. Het is een felle geur, die ik meteen herken. Een gevoel van opluchting, het brood is niet verbrand. Ik neem de warme bakvorm vast en snijd er voorzichtig een stukje uit. 

Ik moet toegeven. Ik ben niet echt fan van allerlei soorten noten. Toch heb ik in dit brood walnoten gedaan, het geeft iets extra smaak en dat is fijn.

Volgens mij bestaat mijn blog tijdelijk alleen maar uit voedsel. Misschien omdat ik hier altijd een win-win situatie mee heb, ik heb foto's en eten. Even een dipje in het blogwereldje, al denk ik niet dat het nog heel lang zal duren.

Voor dit bananenbrood heb je alleen maar vier dingen nodig: bloem, eieren, bananen en walnoten. Het duurt niet eens lang om het te bereiden en het moet maar een halfuurtje in de oven staan. Sjoukje heeft hier een receptje staan, waar alles iets uitgebreider staat. Het is ook heel erg lekker als ontbijtje.

Eet jij graag bananenbrood?

Liefs,
Louise

7 opmerkingen:

 1. Heee, leuk, mijn moeder heeft de afgelopen week ook twee keer bananenbrood gebakken (en wie was degene die het opat: ik) Het is zo lekker! Er zaten ook noten in en dat geeft inderdaad net een beetje extra smaak. Mooie foto's heb je gemaakt! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh hmm, het ziet er heerlijk uit! Mijn mama bakt het ook erg vaak, en ik vind het best wel lekker :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel erg leuk gemaakt Louise en het ziet er erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, jummie, ziet er erg lekker uit dit! Ik maak het ook erg vaak! (Super lekker met choco, hihi.)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh hmm, heel leuk en ziet er oh-zo lekker uit! Ga ik zeker ook eens proberen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet dat er lekker uit!! En je foto's zijn ook weer prachtig, as always! Over een dipje, dat had ik ook hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waw, het water komt zo in mijn mond van die foto's te zien. Je zet me aan om in de pannen te staan roeren. ;)

  BeantwoordenVerwijderen