Lentekriebels

donderdag, maart 31

Wind in je haar, de zon die schijnt en bloesems in de bomen. Al bijna twee weken geleden begon de lente officieel. Na duizenden vreugdedansjes, was het weer tijd om de klok een uurtje verder te zetten.
Spring noun - The season between summer and winter

Misschien wel mijn lievelingsseizoen. Vooral de overgang van winter naar lente vind ik geweldig. Het uur dat later wordt, waardoor alles meteen lichter wordt is heerlijk. Sinds maandag heb ik paasvakantie. Uitslapen, niets doen en eten horen daar ook bij. Buiten is het geweldig, ik kan m'n winterjas binnen laten liggen en die ruilen voor mijn dunne jas,

Naast het feit dat het veel (en langer) klaar is, heeft het zomeruur nog een voordeel. we verbruiken minder elecktriciteit omdat we meer buiten zijn.

Ga jij weleens buiten met dit prachtige weer?

Liefs,
Louise

8 opmerkingen:

 1. Oh Louise, deze foto's zijn super schattig! De lente is inderdaad echt geweldig, vooral dat terug buiten kunnen zitten vind ik zalig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jep, lente is ook echt wel mijn favoriete seizoen. Die mooie bloemen, vogels die zingen en oooh het feit dat het stilletjes aan zonniger wordt, vind ik echt hemels!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook wel zin in de lente. De winter duurde me wel wat lang...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het ook al gemerkt dat ik gewoon met mijn leren jasje buiten kan rondlopen, hihi. Zalig! Ik mis de winter al, maar om dan toch een ander seizoen te kiezen: lente! ; ) (En deze vakantie is zo zalig!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook fan van de lente! Maar qua kleuren vind ik de herfst nog net iets mooier. Maar de lente leidt wel de tocht naar mooi weer in, hihi. Liefs & leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vooral de overgang van winter naar lente vind ik geweldig. Precies dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. IK HOU ZO VEEL VAN JE FOTO'S!! Pfoe, dat moest er even uit. En ik hou ook van de lente. Vooral omdat iedereen echt blij wordt van het zonnetje, terwijl in de zomer de zon zo vanzelfsprekend is. De lucht is op dit moment hier ook super blauw!!

  BeantwoordenVerwijderen