Recap ● mijn goals voor februari

donderdag, maart 3

Het was best een drukke maand, die voorbij was voor ik het wist, waarin ik vele nieuwe ontbijtjes leerde kennen en weer te laat ging slapen, huiswerk vaak 's ochtends nog af maakte en aan 40 dagen zonder chocolade begon. Februari was weeral een maand zoals geen andere.Meer thee drinken ✘
Op een hele maand tijd, is twee warme koppen thee misschien wat weinig... Om de een of andere reden heb ik soms gewoon geen 'behoefte' aan thee, of juist geen zin, maar ik heb dus wel een tweede smaakje geproefde :)

Minder geld uitgeven ✔
Nu moet ik zelf even denken wat ik heb uitgegeven. niet heel erg veel, eentje om af te strepen.

Regelmatiger lezen ✘
Ik ben naar de bibliotheek geweest en terug thuis gekomen met een hele hoop boeken (waar ik nog steeds niet aan begonnen ben), omdat ik voor nederlands én frans een boek moest lezen.

Eigen challenge volhouden ✔
Oeps, ik moet toegeven dat ik deze helemaal vergeten was, maar als ik kijk in mijn 'nike running app', zie ik dat ik toch een mooie 15 km gelopen heb (naast atletiek en school). En verder ging het heel erg goed op mijn wedstrijden, allemaal positieve dingen hier.

Fjallraven kanken kopen ✘
Mijn mama zei me dat ik er misschien eentje kreeg voor met Pasen, dus ooit zal ik dit wel kunnen afvinken, maar deze maand heb ik nog wat gespaard.

And if you're ever feeling lonely
just look at the moon
Someone.
Somewhere
is looking right at it too. 

Omdat ik de laatste tijd van de maan begin te houden.

Liefs,
Louise

(recept: granola met yoghurt en bosbesconfituur, héérlijk!)

8 opmerkingen:

 1. Soms heb ik ook geen behoefte aan thee!! En wat gaaf dat je Fjallraven Kanken krijgt!! Weet je al wel welke kleur je wilt? En je foto's zijn echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dankje :), ik vind de kleur Frost Green heel erg mooi, maar de 'normale' kleur is natuurlijk ook fijn.

   Verwijderen
 2. Oeh, wat een mooie foto's en huh watte? 40 dagen zonder chocolade, hoe ga je dat in hemelsnaam redden met Pasen, wow! En ik herken het bib scenario. Echt vol motivatie wil je die boeken lezen en dan plots heb je geen tijd vrij..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik eet 40 dagen voor Pasen geen chocolade (of ik probeer haha) en dan kan ik met Pasen des te meer eten :))

   Verwijderen
 3. Mmmm... Je bowl ziet er heerlijk uit! (ook al is dat totaal niet relevant voor dit artikeltje maar ja) mooie foto's!! Minder geld uitgeven, aan jou mag ik wel 'ns een voorbeeld nemen... oeps... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's en wat een leuk artikeltje! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. (Boeken moeten lezen voor school is echt één van de niet-leukste dingen die er bestaat!) Ik blijf het echt geweldig vinden dat je meedoet aan de 40 dagen zonder chocolade (ik zou het echt niet kunnen :)) En nogeens: wauuuuw voor je foto's die het ontbijt nog lekkerder maken! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 40 dagen zonder chocolade, wow, good luck haha! Je goals zijn best wel goed gegaan toch? Dat gedichtje is trouwens fijn, net als je foto's ♥

  BeantwoordenVerwijderen