Gouden uur

zondag, april 10
Sunset is still my favorite color, and rainbow is second. - Mattie Stepanek
Ik sleur m'n zus van de computer. "Nu is de zon echt mooi" (Ik vond de zon een uur daarvoor ook mooi, maar toen kreeg ik haar maar niet van de computer vandaan) "Kijk, het is echt mooi!" Toen ze door het raam keek, knikte ze. We namen onze fietsen en gingen naar het plekje waar we al eerder eens naar wouden gaan. En we hadden geluk, net toen we terug naar huis reden, verstopte de zon zich achter de wolken.

Tijdens de paasvakantie mocht ik drie mini 'shoots' doen, eentje voor de uitnodiging van mijn zus en nicht hun communie, een andere voor het communiekaartje van twee nichtjes en deze van mijn zus. Ik snak naar meer...

Zag jij de zonsondergang vrijdagavond?

Liefs,
Louise

7 opmerkingen:

 1. Dit is zo mooi! Toevallig las ik net http://noala2.blogspot.nl/2016/04/joepie-zomer-lente.html is dit toevallig je zus? Want deze foto's lijken echt exact op elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik heb de mooie zonsondergang ook gezien ! Mooie foto's (zoals altijd)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook foto's gemaakt bij zonsondergang en golden hour. Het blijft het mooiste moment van de dag hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het gouden uur is zooo mooi! Net zoals deze foto's, echt prachtig! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb hem helaas niet gezien,
  maar wat ik wel zeker weet is dat het een prachtig moment zal zijn geweest.
  hele gave foto's!

  BeantwoordenVerwijderen