Plantentuin ● deel 1

zondag, april 3

Vrijdag bracht ik een bezoekje aan de Nationale Plantentuin van Meise. Ik zag niet eens de helft, maar ga beslist terug, want het was er prachtig. Prachtig. Dat is het juiste woord om de plantentuin te omschrijven. (een artikeltje met weinig tekst en een overload aan foto's)
De zon scheen, het weer zat mee, de sfeer was goed. En de planten waren fotogeniek, vooral dat maakte de dag nog leuker.

Dit deel van foto's ging over het wandelen langs de prachtige bloesems, het volgende deel zal gaan over de serre (die immens was!) en als laatste komen de foto's van het kasteel.

Ben jij ooit al eens naar een plantentuin gegaan?

Liefs,
Louise

6 opmerkingen:

 1. Waaaaaaaaaaaah, Louise! Deze foto's zijn echt, PRACHTIG! Het is daar zoooo mooi! Ik ben echt nog nooit naar zo'n tuin geweest, maar ik moet dat dringend eens gaan doen precies, wauw! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief lammetje!! Hij is zoo lief!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er nog nooit geweest maar woah! Wat ziet dit er mooi uit, al die bloempjes en oh, ik wil echt graag tussen de bloemen paraderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag al wat foto's op Instagram, wat mooi daar! Lijkt me heel fijn om rond te lopen in het zonnetje. Eigenlijk ben ik nog nooit naar zo'n plantentuin geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's!! Al die bloemetjes zijn zo leuk! Yay voor de lente en dit heerlijke weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw hele mooie foto's. Ik houd echt van het sfeertje. Ik ben ooit een keer in Valencia naar een plantentuin geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen