Zomers weer

donderdag, april 7

Zondag was het heerlijk weer, het werd zeker 23°. Een echt gevoel van lente/zomer, na zoveel regen en wind. Het was s' ochtends al 14°, waardoor ik gewoon opstond en toen al meteen op de trampoline was te vinden met mijn broertje. Zondag was het tijd voor een ijsje :)

Dankzij het mooie weer, kon ik zonder pull rondlopen. Een t-shirtje was warm genoeg. Die zondag ging ik ook met mijn ouders, broer en zusjes met de fiets naar het ijsjessalon. Na zo'n 10 km kwamen we aan bij Crocantino, want daar heb je het lekkerste ijs! Eerst waren we van plan naar zee te gaan, maar doordat we zaterdag een hele vermoeide dag hadden, veranderden de plannen. En eerlijk gezegd? Ik heb daar geen spijt van! (al wil ik nu wel weer naar zee gaan...)

Heb jij genoten van het goede weer?

Liefs,
Louise

8 opmerkingen:

 1. Jaaaa, het zomerse weer zondag was echt za-lig! Die vlechtjes en dat t-shirtje zijn echt super schattig! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooeeh, ik hou echt van het zonnetje op je mooie foto's!!! En ik krijg nu ook wel zin in het lekkerste ijsje eigenlijk.... ZOMEEEEEER

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh de zon is zo fijn! Zomer. YES. Leuke vlechtjes ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook dolgraag naar de zee gaan, maar het moet dan op zo'n dag zijn dat het niet waait en niet te warm is. Zo'n dag om gewoon met je voetjes in het water rond te lopen. Die boxer braids staan je tof, wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was inderdaad zo fijn zondag! Ik was de hele dag met familie in het zonnetje aan het zitten en we haalden ook een ijsje (<3) Leuk shirt is dat trouwens! xx

  BeantwoordenVerwijderen