Genieten

donderdag, mei 12


Mijn wekker trilt om stipt 7 uur. Urgh. Het is niet eens school. Toch haast ik me in alles wat ik doe, ik spring de douche in en niet veel later zit ik beneden aan het ontbijt. Alleen dan wel, iedereen slaapt nog. Ik trek m'n schoenen aan en neem snel nog een flesje zonnecrème. Ik ben net op tijd, want nog geen twee minuten later gaat de bel. Vermoeid wrijf ik door mijn ogen. Met z'n vieren wandelen we richting strand. Het is nog maar half tien, toch voel ik de zon al op mijn armen branden. Het werd een gezellig en onverwacht dagje aan zee.

Al een week geleden, merk ik nu pas. De tijd vliegt echt wel.

(en nu moet ik echt weer verder leren..)

Liefs,
Louise

4 opmerkingen:

 1. Ja, ik kan het ook haast niet geloven dat we al weer halverwege 2016 zitten terwijl we voor mijn gevoel nu pas net begonnen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, zeven uur is uitslapen voor mij, haha. Zalig dat je naar de zee bent gegaan, zou ik ook dol graag eens een keertje willen doen. Gewoon eens gaan uitwaaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was echt super leuk ! Xxxx en mooie foto's x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. (Zo leuk geschreven dit klein stukje!!) Heel mooie foto's! Xx

  BeantwoordenVerwijderen