Instagram recap

donderdag, mei 19

Je ziet het goed! Mij kan je ook op instagram vinden. Niet dat mijn account een perfecte feed heeft of inspirerende verhaaltjes, meestal gooi ik er iets op als ik er zin in heb. Van sneak peeks tot foto's die op mijn iPod te vinden zijn. Ik wilde even laten horen dat ik instagram heb en dat jij je ook even mag spammen enne als je onlangs mooie accounts bent tegen gekomen, mag je die ook vermelden!


Sinds een tijdje is een deel van het bos omgebouwd tot een speelbos. Maandag ging ik er even langs om te kijken of er ook fotogenieke plekjes tussen zaten, en ja! Een hele hoop bloesems vond je daar terug.
Mijn lieve zusje en een bloemetje.

Mijn zus en haar vriendin vroegen om wat fotootjes van hun samen.
Een prachtige woensdagavond, net voor de zon onderging. Beter kan niet.

Hoe heet jij op Instagram? Liefs,
Louise

12 opmerkingen:

 1. Wauw, je instagram is echt heel mooi! Ik ga je volgen :) Mij kan je vinden onder 'chloevanovermeiren' :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah je hebt echt een mooie instagram. Echt leuk zo'n rijtjes feed. Ik ben van plan om dat misschien ook ooit te gaan doen :) En ik heb je trouwens net gevolgd, hihi. O ja, mijn instagram is @i.am.sonia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je feed zo leuk met die foto's die bij elkaar passen! schattig zusje heb je, trouwens. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je feed is echt heel erg leuk. Net even iets anders dan gewoon, i like it!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dus echt absoluuuuut verliefd op jouw instagram (en al jouw foto's!) (<3) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echt hele mooie foto's. ik ga je gelijk maar eens volgen.
  heel sfeervol

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Even om je te verbeteren: JE HEBT WEL DEGELIJK DE MOOISTE FEED DIE IK KEN!!!! Hou ervan om je artikels te lezen! Ik ben een trouwe volger! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het vooral erg leuk hoe je zo serietjes erop zet en je zo'n 'three in a row' effectje krijgt, zalig!

  ik heet @against.thegrain !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je feed is zo pretty geworden <3 Die foto's van je zus en haar vriendin zijn mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto's! Erg mooi dat je ze in series van drie plaatst

  BeantwoordenVerwijderen