Zomerwishlist

dinsdag, mei 31

Binnen een maand begint de zomervakantie echt. Ik snak naar ijsjes, warme avonden en lange zonsondergangen. Een nieuwe 'zomergarderobe' is dus meer dan welkom! 

Ik zoek al heel lang naar een simpele, maar leuke short (en ik denk dat deze de perfecte is!) Na lange tijd, wil ik het opnieuw proberen om sandalen te dragen. Deze kwam ik tegen op internet en ze zien heel erg leuk uit!

Ik zoek al heel erg lang  een vervanging voor mijn Victoria Secret geurtje, want die is bijna op. Bij Hollister hebben ze een ruim aanbod aan verschillende geurtjes voor een prijs die goed meevalt, ik denk dat ik me de Lunada Bay Mist ga aanschaffen. Zomer en wit. Witte jurkjes, bloesjes, shirtjes,... Dit schattige printje maakt het bloesje nog mooier.Wat staat bij jou bovenaan op je zomerwishlist?

Liefs,
Louise

7 opmerkingen:

 1. Ik hou zo veel van dat witte blouseje, ik hou echt van dat soort dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij de H&M hebben ze ook leuke shorts! Ze zijn niet duur maar wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die tuinbroek zo onwijs tof, maar zo duur. Ik ben in ieder geval net zoals jij ook nog opzoek naar blouses met schattige printjes. Love those!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil graag nog een paar mooie shorts hebben. Die bodymist klinkt heel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh,heeeel erg leuke wishlist! Voor deze zomer wil ik ook heel erg graag een nieuwe garderobe om op te frissen! Vooral een hoed staat bij mij hoog op de lijst! ;) Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat tuinbroekje en shortje is zo gaaf! Ik wil nog graag een spijkerrokje, lijkt me echt tof om dat te hebben! Je hebt de foto's ook mooi bewerkt Louise!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh zo'n luchtige short zoek ik ook nog! Ik heb er wel al eentje, maar blijkbaar wordt dat gezien als een strand item, dus tja. En oh, zulke blousjes vind ik KEI leuk, ik ga eens kijken.

  BeantwoordenVerwijderen