Recept ● fruit brochette

zondag, juni 12


... en toen was het opeens een hele week prachtig weer. Jurkjes en rokjes werden massaal gedragen, maar ook zonnebrillen werden gespot. Naast de vele (lekkere heerlijke) ijsjes die ik verslonden heb, mocht een overdosis aan fruit niet ontbreken. 
Het was 's morgens al warm. Ik had een extra training op zaterdag en het beviel me. Even alles geven en daarna weer in de boeken duiken (niet dat daar veel van gekomen is). Toen ik het studeren (weeral) moe was, besloot ik om in de keuken snel iets te maken. Mama was net naar de winkel gegaan en ik begon met een idee verschillende soorten fruit te schillen. Mijn kleine zusje hielp me omdat ze dit zelf heel erg leuk vond. We aten fruit brochettes, echt een aanrader!


Wat heb je nodig?

 • Veel fruit! (in stukjes gesneden)
 • Lange satéstokjes

Hoe maak je het?

 1. Je legt de stukjes fruit in een kommetje, kiest welke soorten je op jouw brochette wilt en smullen maar.
(Tot zo ver het simpelste recept ever. Maarrree, wel het lekkerste!)

Fijne vaderdag!


Liefs,
Louise

14 opmerkingen:

 1. Super leuk idee! Erg simpel maar erg lekker inderdaad!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie serie foto's! En nu heb ik pittig veel zin in fruit gekregen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmmm, ik krijg er meteen honger van! Echt geweldig om door de foto's te scrollen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er goed uit! Net als je foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is echt hét ideale snackje voor dit weer (oh wacht ik neem mijn woorden terug, want het regent) alleszins, perfect voor de examens. ( :

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je maakt echt mooie foto's! Leuk idee met die satéstokjes, als wij verschillende soorten fruit eten doen we het altijd - ja heel saai inderdaad - gewoon gemengd in bakjes. Op stokjes is natuurlijk veel leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super lekker en super mooie foto's! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super mooie foto's! Krijg er spontaan zin in.

  Liefs,
  Esmay

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kom mij eens wat brengen hihi. Zo lekker allemaal Louise <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's! Lekker verfrissend.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, heerlijk! En wat een ontzettend leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lekker én super leuk! Mooie foto's trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen