Update & goals

woensdag, juni 1

Het was hier stil. Iets te stil. In een hele maand kwamen er amper 3 berichtjes online (waarin heel erg weinig stond). Het is echt druk momenteel, of was alleszins. School is de grootste reden dat het hier stil is. Binnen net iets minder dan twee weken beginnen de proefwerken. Soms vergeet ik gewoon dat rust nemen beter kan zijn. Dat ontspanning ook nodig is. Of ik kan geen prioriteiten stellen. Ik begin met leuke dingen en besef dan rond negen dat ik nog een hele taak te doen heb. Erg fijn is het niet. Sinds een tijdje ga ik wekelijks naar de kinesist, waardoor ik ook daar nog 'even' tien minuutjes per dag moet vrijhouden. Soms vergeet ik dat mijn gezondheid wel eens boven school staat en dat slechte toetsen afleggen ook mag. Dat ik niet (zoals ongeveer 3/4 van mijn klas) die 8 moet hebben,  maar een 7 zeker meer dan voldoende is, want ja, 7.5/10 vinden mijn klasgenoten slecht. Maar iedereen is anders toch? Soms vergeet ik dat ook.

Goals

♡ 1 maand lang een work-out volhouden
♡ zo veel mogelijk water drinken
♡ positief aan de examens beginnen
♡ genieten

Hoe gaat het met jou?

Liefs,
Louise

10 opmerkingen:

 1. wat? Ik ben zo blij als ik en 7.5 heb! Ik heb het best wel zwaar op het Vwo nu en moet hard mijn best doen en sta dan ook bijna voor de helft zesjes maar ik ga als het zo blijft over zonder geen enkele onvoldoende! Mooie goals ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is vooral irriterend als je zelf met een 6 zit en de anderen klagen om hun 7... Dankje!

   Verwijderen
 2. Heel veel succes deze maand, laat je niet doen door je klasgenoten he! Geslaagd is geslaagd :) Heel veel succes bij de kiné, ik denk dat je inderdaad echt gewoon goed moet genieten. De tijd gaat al snel genoeg! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes met je examens de komende tijd en laat je vooral niet gek maken door je klasgenoten. En inderdaad, houd in gedachten dat genieten toch heel erg belangrijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met de doelen van deze maand! Wat voor soort work-outs ga je doen? Kracht of cardio? Ik doe nu sinds 1 maand squats, lunges, etc. Niemand weet dat nog haha, maar ik weet ook niet zo goed of ik er ooit nog een artikel over wil schrijven.. (omdat mensen misschien denken dat ik af wil vallen maar het is juist andersom! Ik wil gewoon beenspieren haha :P )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een 7/10 slecht?!! Met die redenering haal ik altijd slechte punten, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het lijkt wel of heel blogland tegenwoordig wordt tegengehouden door school. Zo vervelend. Niet teveel van jezelf eisen hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaay, ik ben blij dat je terug bent! Dat gevoel van weinig tijd hebben, ken ik ook helemaal! Maar soms is het inderdaad een heel stuk beter dat je eens wat tijd hebt voor jezelf! Heel veel succes met je goals, en begin zeker en vast met veeel goede moed aan je examens, dan gaat het zeker en vast lukken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tja, ik ben juist hartstikke blij met een 7,5 en het komt dat ook niet vaak voor! Maar he, zolang je slaagt is het toch goed? Vooral met een 7! Ik was al bang dat je gestopt was, je blog was namelijk een tijdje niet meer bereikbaar, gelukkig ben je er nog! En terug met een super mooie lay out, luf it! Veel succes met de laatste lootjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Rust nemen is ook belangrijk. Heel erg belangrijk. Zorg dat je voldoende rust neemt he Louise? Wel doen! Echt! Oh en met dat prioriteiten stellen, herken ik zo erg. Ik doe alles op het laatste moment.. En wat!? een 7 slecht.. :o

  BeantwoordenVerwijderen