Even om te zeggen dat Esprit echt leuke kleren heeft

vrijdag, juli 1


EN DAT HET VAKANTIE IS. Toen ik weer eens op zoek was naar wat zomerse kleren, kwam ik er op Esprit echt hele leuke tegen. Van kleren met een zachtere kant naar leuke jumpsuits, van een hele hoop mooie sandaaltjes naar zomerblouses. Een leuk aanbod. Zeker nu de vakantie officieel vandaag begint. Het lijkt buiten dan wel slecht weer, maar op mooi weer moet je ook kunnen rekenen? (Kan dat echt? 2 maanden slecht weer?) 
Misschien nog iets belangrijker is dat ik even de zon bestel voor 2 maanden? Het blijft maar regenen en regenen en volgens mij ben ik het echt beu. Welgeteld 2 dagen was het mooi weer vorige week en ik zaag over niets anders dan het weer. Het ene plan na het andere valt in het water... door het weer. Nu opnieuw, lekker lunchen in het bos, gaan fietsen of naar de Ardennen, telkens valt er regen. 

Misschien moeten we het slecht weer ontwijken? Even naar een warm paradijs gaan en daar blijven tot 31 augustus. Dat lijkt me wel een warmere optie. En als bijkomend voordeel kun je daar nog even ontspannen en al de dingen rond school of werk vergeten. Als daar de zon dan schijnt, koop ik ineens tien verschillende bikini's en twee valiezen vol met zomerse kledij. Oh, en dan neem ik heerlijke boeken om in te verdwijnen mee, om even buiten de wereld te zijn, maar in het boek zelf. Ik zie me al zo liggen, daar op het strand, in een hangmat tussen twee palmbomen. In m'n linkerhand een kokosnotendrankje en in m'n ander hand een boek. Om me af te koelen, neem ik een duikje in de blauwe zee. Ach, mijn droomvakantie ziet er dan misschien zo uit, al weet ik dat mijn vakantie hier ook super wordt! 

Heb jij al leuke zomerkleren gekocht?

Liefs,
Louise

8 opmerkingen:

 1. Ik blijf liever (ondanks het pokkeweer van de laatste tijd) in ons landje België om mijn vakantie te spenderen, haha. Dat warme gedoe is echt totaal niet mijn ding, haha. Wel leuke dingetjes, wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je beschrijft echt letterlijk hoe het er in mijn hoofd rondgaat met die regen hier! Zo stom, en hopelijk wordt het snel weer beter want zo'n 2 maanden slecht weer zie ik absoluut niet zitten! Ik heb pas nieuwe zomerkleren gekocht dus laten we hopen dat de zon zich eens laat zien hier! (En, ik ga mee op jouw droomvakantie, ziet er zaaaalig uit!!) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou k heb qua zomerkleding nog heel veel van vorig jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had zo veel leuke ideeën om te doen deze vakantie en telkens als ik opsta, valt er alleen maar regen uit de lucht. Deze kleren zijn inderdaad echt leuk! Hopelijk kunnen we er toch nog een mooie vakantie van maken. Have fun! :*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb net een dagje winkelen achter de rug en man, wat ben ik blij met mijn aankoopjes (o.a een fjall raven rugzak,ahhh).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja ze hebben echt hele toffe dingen bij Esprit! Die bikini vind ik ook heel erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Louise! Je komt in mijn bericht voor! Tof als je het zou lezen, hier is de link: http://cakttus.blogspot.be/2016/07/praatverhaal-n1.html

  x Nanette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Esprit is echt een toffe winkel! Ik ga er alleen niet zo vaak naartoe omdat er bij mij in de buurt niet echt eentje is...

  BeantwoordenVerwijderen