August ● mixtape

donderdag, augustus 25

Ja, ik ga het er ook nog eens over hebben: binnen enkele dagen is er die (gevreesde) dag weer. 1 september. In alle winkels hebben ze het erover. "Back to school" kan maar niet groot genoeg op de winkelruiten staan. 10 volle maanden kijk ik uit naar dé zomervakantie, en die is nu al bijna gedaan. Bijna, die week ga ik zeker en vast nog goed benutten. Het voelt ook nog eens gek om naar het vierde te gaan, want serieus: hoe oud leken vierdejaars vroeger wel niet? Ik voel me niet eens oud of volwassen ofso. Niet dat deze liedjes 'het beste van het beste' zijn, het zijn vooral liedjes die ik ga linken aan deze zomervakantie. Liedjes die deze vakantie uren op de radio stonden op vakantie, waar ik dan onbeschaamd mee mee brulde. Ik heb het gevoel dat als ik deze liedjes weer ga horen, ze me telkens heimwee gaan geven naar Frankrijk. 

Hoe schattig zijn de schaapjes van m'n buren wel niet? 

Heb jij een liedje waarvan je heimwee krijgt naar vakantie?

Liefs,
Louise

3 opmerkingen:

  1. Oh ja, dat gevoel met liedjes en heimwee heb ik ook altijd! Deze zomer heb ik ook veel naar Ride geluisterd (hemels!). Maar zoals je zegt: geniet nog van je laatste week Louise! Xxx (oh, en nu het weer school is heb ik tijd genoeg om je weer eens wat briefjes te schrijven (want ik ben me er nog steeds schuldig aan))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt er echt veel leuke nummers staan een paar ken ik alleen niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat die nummers in het teken staan van deze vakantie, da's wel waar ja, haha. Ik ben ze al een beetje beu gehoord doordat ze zo vaak gedraaid werden op de radio, haha. Morgen is het dus al 1 september (waarom heb ik het gevoel dat het dit jaar nog véél sneller ging, de vakantie, ieuw). Ik ben nu alweer toe aan vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen