Madoqua

donderdag, augustus 11Een totem krijgen, iets waar ik langs de ene kant wel naar uitkeek. En dit kamp was het zo ver.
Madoqua, een kleine antilope, ook wel Dikdik genoemd.

De naam van deze kleine antilope verwijst naar de alarmroep waarmee hij andere dieren waarschuwt voor dreigend gevaar. De Dikdik is snel, actief en werkt goed samen. De Dikdik is vreedzaam en leeft in kleine groepjes. Partners zijn trouw aan elkaar.
actief - beschermend - groepsdier (kleine groep) - samenwerkend - snel - trouw - vreedzaam - waakzaam 

Heb jij een totem?

Liefs,
Louise
5 opmerkingen:

 1. Een aantal jaartjes geleden ben ik gestopt met de scouts, maar het enige jammere vind ik nu dat ik geen totem heb. Dat lijkt me echt ontzettend gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay! Proficiat meid met je totem. Wat is hij zo ontzettend gaaf. Ik snap echt je gevoel. Ondertussen heb ik mijn volledige totem al kunnen bereiken: Verdraagzame Koala! Jammer genoeg heb ik de scouts vaarwel moeten zeggen door gezondheidsredenen en tijdsgebrek door te gaan studeren komend jaar. Dus ik zou zeggen, geniet ervan want ik mis het nu al zooo enorm! Leuke tekening heb je trouwens gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat is je tekening goed gelukt! Echt mooi Louise! Een totem heb ik natuurlijk niet in de Chiro, maar op dat deeltje ben ik een beetje jaloers op de scouts, hehe! Het lijkt echt fijn om er eentje te hebben ;) die van jou is heel leuk trouwens, zo kan ik je eigenschappen op een speciale manier leren kennen!😉 Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben ik de enige die niet weet wat een totem is? Haha. Supermooie tekening heb je trouwens gemaakt, ik zag 'm ook al op instagram!

  Liefs! :)

  BeantwoordenVerwijderen