On my reading list

zaterdag, augustus 13

Zo'n twee maanden geleden alweer bestelde ik nieuwe boeken. Net als John Green, ben ik verliefd op deze boeken, ze zijn ge-wel-dig.I'll give you the sun - Jandy Nelson


Mijn eerste (!) boek dat in het Engels geschreven is. Eerst vond ik het best spannend, omdat ik niet heel erg goed ben in Engels en zeker niet in woordenschat. Nu zit ik inmiddels al over de helft en er zijn inderdaad wel wat woorden die ik niet begrijp, maar over het algemeen begrijp ik het boek wel. (en het is echt een heel erg leuk boek, waar ik telkens bij in slaap val omdat ik alsmaar meer wil lezen)

Eleanor & Park - Rainbow Rowell

Dit boek is zo ontzettend leuk. Echt. Behalve het einde, dat vond ik iets minder, omdat ik hou van voorspelbare liefdesverhalen en deze daar niet echt in thuis hoorde. 

Heb jij deze boeken al eens gelezen? 

Liefs,
Louise

6 opmerkingen:

 1. Eleanor & Park, ik heb er al zoveel goeds over gehoord. Moet ik dus ook maar eens gaan lezen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaja, zijn beide echt superleuke boeken! Vooral I'll give you the is is mijn favoriete boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze boeken nog nooit gelezen maar ze zien er heel fijn uit om te lezen. Leuk dat je probeert te lezen in het Engels, ik denk dat je daar veel van kunt leren, ik ga dit ook eens moeten uitproberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke boeken! Eleanor & Park is fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zijn echt van die super bekende boekjes in blogland, niet? Ik zie ze zo vaak en ik heb ze nog steeds niet gelezen, echte schande is het, haha. Weet je wat ook echt zalig goed is? Starters van Lissa Price en wij leugenaars, zaliggg gewoon, wel geen idee of het je stijl is qua boeken, maar ik vind ze echt zot goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eleanor & Park ben ik nu ook aan het lezen maar hij is nog niet uit....

  BeantwoordenVerwijderen