Brussel op z'n mooist

maandag, september 19


9 september 2016Ook dit jaar mocht ik met m'n papa en zusje naar de Memorial Van Damme. Ik heb ontzettend hard genoten, Nafi Thiam zien hoogspringen, de Borlées zien sprinten en Laura Tesoro horen zingen.  Het was warm weer en de sfeer zat goed. Ik keek er op voorhand ook naar uit. De volgende dag had ik zelf ook wedstrijd, waar ik de Olivia en Dylan Borlée nog een keertje zag, maar dan van dichter. 

Wat heb jij afgelopen weken gedaan?

Liefs,
Louise

4 opmerkingen:

  1. Super tof dat je daar heen bent gegaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt super leuk! Ik ben vooral naar de Uni geweest en had wat leuke afspraken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, die foto is echt suuuper leuk! Daar heen gaan lijkt mij zo fijn om eens te doen. xxx

    BeantwoordenVerwijderen