Gemis

donderdag, september 1

Dat de vakantie nu echt voorbij is voor mij, is een feit. (ik wil zo graag terug op vakantie gaan)


Ik mis Frankrijk. Ik mis vakantie. En terwijl je dit leest, zit ik op de schoolbanken alweer, tegen m'n zin. Alhoewel, ik denk dat het ook goed is, een beetje regelmaat in mijn leven, geen onverwachte uitstappen of bezoekjes. Weer het normale leven, inclusief huiswerk en testen. Ik moet gewoon nog even mijn hersenen op positief zetten, want ik zie heel veel mensen terug waar ik wél blij om ben. En dat vind ik wel leuk.

Zit jij al terug op school?

Liefs,
Louise

6 opmerkingen:

 1. Ook voor mij is school alweer begonnen, de tweede week alweer! Ik verheug me alweer op de volgende vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap je gevoel. Ik moet pas 26 september beginnen en toch heb ik zo'n raar gevoel deze maand. Alsof ik niet meer kan genieten van de 'vakantie' die ik nog heb.. Heel veel succes alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ook ik zit alweer op school en als je het wil weten ik zit hier nog heelhuids dus jij gaat het ook vast wel weer overleven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik mis Frankrijk ook! En de vakantie zelf ook. Hoewel ik dit jaar maar een week naar Frankrijk ging, mis ik het wel net zoals jij en ik mis de mensen die ik daar heb ontmoet ook wel een beetje. Maar zoals je zegt, misschien is regelmaat dan ook wel weer een soort van fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog maar 2 dagen school achter de rug en mis het nu al! Pfff, dat de herfstvakantie er maar snel is (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik mis het ook al en ik denk dat er nog een héééééleboel mensen er hetzelfde over denken, bah.

  BeantwoordenVerwijderen