September goals

dinsdag, september 6

Aan alles merk ik dat lijstjes nodig zijn, ik ben een lijstenmeisje. Mijn hoofd puilt uit van alle lijstjes en doelen. Voor ik het weet, ben ik al die lijstjes meteen al vergeten, dus hoop ik ze op deze manier (en door een bullet journal, wat echt zo handig is) een beetje ordelijker te maken. 


School slim aanpakken

Iets waar ik elk jaar weer in faal, zijn examens, grote testen of taken die maanden op voorhand worden opgegeven.  Ik doe het elke keer weer de dag ervoor, ik merk dat ik soms geluk heb, maar dat kan niet altijd gebeuren, daarom misschien een beetje orde.

Beter slapen

Want om de een of andere reden slaap ik al twee weken enorm slecht en heb ik mega wallen?

Minder 'schrik' hebben om te praten

Ik praat gewoon niet makkelijk tegen mensen die ik niet goed ken. En dat is absoluut iets wat ik wil veranderen, al weet ik dat dit echt moeilijk gaat zijn.

Genieten, genieten, genieten

elke vrije moment dat ik niet moet opletten.

Mijn nieuwe gsm niet meteen laten vallen

Ik krijg een nieuwe gsm en omdat ik zo nu en dan wel eens onhandig kan zijn, zou het leuk zijn als er niet na 2 dagen al een mega barst op zit. Dus. Louise. Let op met alles wat je doet en laat vooral die gsm niet vallen.

Liefs,
Louise


5 opmerkingen:

 1. Dat met minder schrik en praten heeft denk ik iedereen wel een beetje last van. Een vriendin zei pas ook tegen mij dat ik altijd zo makkelijk met iedereen praat terwijl ik m zelf op zo'n moment best een beetje zenuwachtig ben, helemaal wennen zal het wel niet zo snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes met school! Komt allemaal goed, steek het niet allemaal in je hoofd dat het niet zou lukken :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beter slapen, heb ik ook nood aan, want help, het lukt gewoon niet en ik moet kei hard mijn best doen om wakker te blijven..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel succes met school! You can do it girl! En vooral: Geniet :) Een hele goede goal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes met school en je andere doelen! Komt vast goed! <3 en wat een mooie foto bij het artikel!

  BeantwoordenVerwijderen