Féline

zaterdag, oktober 15

Een van de beste dingen in mijn leven dat me overkomen is: Féline, het liefste katje op deze wereld. Eentje dat je komt knuffelen na een dag school en mee tv komt kijken 's avonds. Féline: 'Gelukbrengende, katachtige'
Het is echt een schatje. Eerst had ik vooral schrik dat ze niet snel zou wennen aan ons gezin, ons huis en het feit dat ze nu zonder haar vier broertjes leeft. De mensen van wie we het katje kregen, vertelden ons wel dat ze heel erg lief was en het moederimago overnam. Als snel bleek dus dat ze echt heel erg tam is en niet snel schrik heeft van onbekenden. Ze is ook helemaal niet wild, stoot geen planten en potjes om, kruipt amper op tafel en gaat mooi naar haar kattenbakje als het nodig is. Ik wist totaal niet hoe ik me zou moeten gedragen met het gezelschap van deze kleine pluizenbol, maar alles verloopt mooi vanzelf, niemand heeft echt bang van haar. Al staat mijn hand wel vol schrammetjes en zitten er hier en daar kleine gaatjes in mijn broeken doordat haar nageltjes nog lang zijn, kan ik niet lang genoeg met haar in de zetel zitten en genieten. 

Heb jij een katje thuis?

Liefs,
Louise

10 opmerkingen:

 1. Wat een lief katje! Mijn poes lijkt (bijna) sprekend op die van jou! En die van mij heeft ook nog een broertje die wij ook hebben gekregen en samen zijn ze zo leuk, ik geniet elke dag van ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Awwiee! Wat een lieverd! En zo fijn dat ze zich zo fijn voelt bij jullie in huis. Ik heb zelf ook twee katten, Pip en Moos. En ik hou zielsveel van ze! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het toch een schattig katje! Ik wil er gelijk zelf één in huis halen ,haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh wat een schatje ♥ Féline is ook echt een leuke naam! Wij hebben ook een katje, Bella ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schat! Die naam past ook perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mih, hoe schattig is ze wel niet! En de betekenis achter de naam is ook kei graaf bedacht! En helaas heb ik geen katje, maar daar komt verandering in als ik ooit mijn eentje ga wonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Accchh wat een schatje! Zo leuk, zo'n klein lief beestje. :) Vind de naam ook erg leuk trouwens! Snap dat je niet lang genoeg met haar kan zitten, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen