Ik ging naar de kapper

zondag, oktober 9

Ik twijfelde al langer om weer een bezoekje te nemen aan de kapper. Het is iets wat ik niet bepaald leuk vind om te doen. Heel de tijd in die vreselijke spiegel kijken, terwijl de kapper vraagt of het goed is en ik altijd automatisch 'ja' zeg. Zaterdag was het weer zo ver, er ging niet veel af, maar het is nu wel weer een stukje korter. 

Ik hoop dat m'n haren nu weer wat groeien (ik wil eens wat langer haar hebben, maar de punten gaan steeds kapot). Daarom ga ik proberen om om de zes weken een bezoekje te brengen, we zullen wel zien wat dat gaat geven. Nu is het nog een beetje stijl, binnen een paar dagen zal het waarschijnlijk al weer messy zijn.

Ga jij graag naar de kapper? 

Liefs,
Louise

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie lengte Louise!! Ik moet ook binnenkort naar de kapper! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt vreselijk om naar de kapper te gaan. He duurt echt uuuuuuren en met mijn krullen zie je eigenlijk toch geen verschil. Het voelt gewoon lichter. het ziet er leuk uit trouwens, dat kortere haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf ga ik heel graag naar de kapper, eventjes ontspannen terwijl iemand je haren weer mooi maakt. Je lengte is heel mooi hoor. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe trui trouwens, haha! Je haar is leuk zo, je natuurlijke kleur is echt heel leuk :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alleen de hoofdmassage bij de kapper vind ik leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen