October ● mixtape

zaterdag, oktober 22


Ik strompel het huis uit. Mijn horloge vertelt me dat het iets na zessen is. De zon is nog niet opgekomen, ik mis haar aanwezigheid en geniet van haar afwezigheid tegelijkertijd. Mijn handen hebben koud, mijn sjaal ben ik vergeten, mijn t-shirt is net te koud. Regendruppels druppelen van mijn regenjasje terwijl ik verder wandel op paden gemaakt van bladeren, hopend dat de bus niet te laat zal komen. 


Let It Go - James Bay
Skinny Love - Birdy
Je suis là - Louis Delort
Please don't go - Joel Adams
We don' talk anymore - Charlie Puth
Lost Boy - Ruth B
Let Her Go - Jasmine Thompson
The A Team - Ed Sheeran
Sweater Weather - The Neighborhood
Firestone - Kygo (live acoustic version)


Voor dagen zoals deze, regenachtige, oktoberdagen.

Liefs,
Louise

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk tekstje! Ik ken niet alle liedjes maar de liedjes die ik ken zijn ook echte meezingers bij mij in de ochtend hihi! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We don't talk anymore en Sweather weather zijn hier ook echt favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele mooie liedjes! Zelf vind ik Please don't go van Joel Adams ook echt een prachtig nummer!

    BeantwoordenVerwijderen