Pumpkin spice & everything nice

donderdag, oktober 6


Omdat ik helemaal into het hele herfstgebeuren ben, steeds loop te bibberen en tegen iedereen zeg dat het nu echt weer herfst is, kon ik het niet laten om 'The Autumn Tag 2016' in te vullen. Gewoon. Omdat ik zin heb in de herfst en alles wat er iets mee te maken heeft.


Wat toont voor jou aan dat de herfst begonnen is?
Als het kouder wordt, de blaadjes van de bomen vallen en het gewoon overal naar herfst ruikt.
Wat is jouw favoriete herfstgeur?
De geur van het bos.
Wat is jouw favoriete herfstkleur?
Oranje, zoals een pompoen.
Wat is jouw favoriete herfstdrankje?
Warme chocolademelk :)
Naar welke tv-show kijk je uit deze herfst?
De Mol, maar ik veronderstel dat die pas uitgezonden wordt in het voorjaar...
Wat is je favoriete herfstactiviteit?
Naar het bos gaan.

Het lijkt net alsof ik een vriendenboekje heb ingevuld, zoals vroeger. Dat vond ik ook altijd heel erg fijn om te doen. Terwijl jij dit nu aan het lezen bent, ben ik op driedaagse met school. Vandaag staat wandelen op de planning. Gisteren deden we railbike en hoogteparcours, morgen is het teambuilding en kayak. Langs de ene kant heb ik er wel zin in, maar langs de andere kant had ik meer zin om naar Parijs of Londen te gaan (zoals de 5des en 6des). (ik zal er gewoon het beste van maken zeker?)

Wat doe jij het liefst in de herfst?

Liefs,
Louise

8 opmerkingen:

 1. Fijne foto's! Veel plezier op school-uitje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm warme chocolademelk! Ik heb er dit jaar nog niet echt eentje gedronken, maar als het zo fris blijft, gaat dat zeker en vast gauw veranderen. De Mol is een zalig programma hé! Ik dacht ook dat het voor weldra was, maar toen ik er goed over nadacht is het inderdaad waarschijnlijk pas voor 2017 :( Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haat-liefde verhouding met dit sweater weather haha! Mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen dit artikel! Zelf vind ik een bezoekje aan het bos ook het fijnst om te doen in de herfst maanden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herfst is toch wel mijn favoriete seizoen. Heerlijk cozy in je bed duiken waarin er 10 tallen kussens liggen een heerlijk dekentje rond je heen wikkelen, kerst lichtjes aan en een heerlijk koffie of thee op je schoot terwijl je luistert naar kalme muziek. Voor mij mag het elke dag herfst zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben echt zo blij dat het herfst is! Het is echt mijn favoriete seizoen om de dingen die je hebt genoemd. Ik heb ook zo'n in de Mol, dan zit ik echt aan de buis gekluisterd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je foto's zijn zo mooi en ze hebben een fijn sfeertje!! Waar is je trui van?

  BeantwoordenVerwijderen