Wat plaatjes van pinterest

woensdag, oktober 12
Ja. Pinterest. I like you. Als ik naar deze foto's kijk, krijg ik echt zin om te kamperen, een vuurtje te maken en marshmallows te eten. Echt. Dekens, truien en chocomelk à volonté. Graag. Al een hele tijd zitten mijn broer, zussen & ik te vragen/zagen of we hier thuis een klein katje mogen hebben. Vandaag is het zo ver, we gaan haar ophalen en daarna in ons gezinnetje verwelkomen. Binnekort kunnen jullie ook kennis maken met lieve Féline. Echt een schatje dat ze is, zeker in vergelijking met al die leerkrachten. Urgh. 2 testen per dag en presentaties. Het gaat druk worden dus, als je even niets van me hoort weet je dus waarom.

Enjoy today! 

Liefs,
Louise

5 opmerkingen:

  1. Als je deze foto's ziet krijg je toch automatisch zin in de herfst! En ik ben heel benieuwd naar Feline.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh zo leuk dat je een katje krijgt! (zeker heeeel veel foto's posten, da's altijd leuk, hehe)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh zo leuk dat je een katje krijgt! :D

    BeantwoordenVerwijderen