Autumn vibes

woensdag, november 2


Wat ik op voorhand niet had zien aankomen, was dat ik maandag ziek zou worden. Een gevoel van woede en verdriet stroomde even door mijn lichaam. Het was vakantie, moest ik net nu ziek worden? Ik had koorts, een loopneus, keelpijn en hoofdpijn. Maandag lag ik of in bed of in de zetel. De tijd ging voorbij terwijl de liefste kitten in de wereld op mijn schoot sliep. Ik baalde, omdat mijn kleine zus graag wou rond gaan voor Halloween en dat nu (door mij) niet doorging. Verder dronk ik hele tassen soep, die heerlijk was. Dinsdag ging het alweer beter, ik bakte pannenkoeken en maakte met mijn ouders een fijne wandeling en we gingen even naar het kerkhof. Ik genoot van de buitenlucht, de vrijheid, de herfst. De bladeren van de bomen waren zo ontzettend mooi. Ik rende met mijn broer en gooide bladeren omhoog. Dan pas voelde het echt herfst, alsof ik al die tijd iets gemist had. 

(er zijn heus wel ergere dingen in het leven dan even een verkoudheid, dat weet ik ook, sorry daarvoor)

Liefs,
Louise

4 opmerkingen:

 1. Ooh wat jammer, ik snap heus dat je het rot vond want he, het is toch weer een dag van je vakantie verspeeld aan moeder natuur die aan komt zitten met een verkoudheid. Hopelijk wordt de laatste helft van de vakantie dan extra leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aww, wat erg, vooral omdat het in de herfstvakantie gebeurde, da's spijtig. maar weet je, dan heb je wel echt goed je rust gehad voor de vakantie. ((: Fijne foto's, omschrijven perfect het herfstsfeertje, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat naar dat je ziek werd! Wel fijn dat het alweer beter gaat en je een herfstwandelingetje hebt kunnen maken. Ik moet ook gauw naar buiten om foto's te schieten!
  X

  BeantwoordenVerwijderen