Diy ● snowflakes

zondag, november 13


Dit heb je nodig:
Touw
Karton (in verschillende kleuren)
Schaar
Lijm
Verf/stift
Dit is wat je moet doen:
1. Maak van karton een ster, hang er met lijm een touwtje aan.
2. Met een stift kun je een sneeuwvlok op het karton tekenen.
3. Nu kun je de sneeuwvlokken ophangen overal waar je wilt (en als je kerstboom al opstaat, kan je ze daar in hangen.

Sinds ik afscheid moest nemen van de herfstvakantie, heb ik het gevoel dat de herfst over is. Gedaan. Dat we moeten plaats maken voor de winter, dat het elk moment kan beginnen met sneeuwen. Ik heb zin in Kerstmis en kan niet wachten tot de kerstvakantie. Ik kijk er enorm naar uit.

Waar kijk jij naar uit?
Liefs,
Louise

9 opmerkingen:

 1. Oeh tof gedaan, maar hoe maak je die ster dan? (want ze lijken zo perfect bij jou?) En jaaa, je hebt helemaal gelijk over de herfstvakantie. Het lijkt echt alsof de winter officieel is begonnen nu.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik had ze nog ergens liggen thuis, volgens mij kwamen ze van de Ikea, haha.

   Verwijderen
 2. Wat leuk zeg! Heel leuk voor in de kerstboom.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke diy! Ik kijk er naar uit om lekker met mijn voeten tegen de kachel te zitten met een heerlijke mok chocolademelk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh! Dit is zooo mooi Louise! Ik kijk ook enorm uit naar de kerstvakantie, dan heb ik eindelijk eens tijd om te doen wat ik graag wil doen (zonder al dat schoolwerk)! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is echt heel leuk gedaan! Voor kerstvakantie moeten we nog even wachten want eerst moeten die stomme examens komen. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik dacht eerst dat het koekjes waren, zo cute zijn ze! Ze zijn echt om op te eten, hihi! Maar even for real, I like them sooo much!! Als het dan niet meer in Nederland gaat sneeuwen hebben we in ieder geval deze mooie sneeuwsterren om van in de stemming te komen! Misschien ga ik er wel een paar maken voor in de kerstboom ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk gedaan, erg origineel! Geeft echt een kerstig sfeertje!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen