New shoes

zondag, november 27

Ik stond elk moment klaar om de deur te openen als de bel zou gaan. Ik vond het best spannend, omdat ik de schoenen nog nooit gepast had en ze veel te blij ineens bestelde. Er was iets mis gegaan met de bestelling, waardoor ik een weekje langer moest wachten. (dat maakte me nog gelukkiger toen ik ze eindelijk in mijn handen had)

Vanaf nu ga ik de winter met deze clarks doorbrengen, heuse avonturen meemaken en ze niet uitdoen voordat ze kapot zijn. In de schoendoos zat er ook een heel erg leuk papiertje, over het ontstaan van deze schoenen. Het had een vintage-sfeertje, het maakte me instant nog meer blij toen ik de doos opendeed. 

Wat vind jij van deze schoenen?

Liefs,

9 opmerkingen:

 1. Oeh die zijn leuk! Ze lijken wat op de mijne, al ben ik eruit gegroeid, helaas. Heb je al blein pijn gehad? (haha, ik alleszins wel met mijn dr martens, man, dat was de hel)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja! Zeker twee bleinen :'(, hopelijk gaat dat snel over...

   Verwijderen
 2. Jaa clarks zijn zo leeeuk! Dat papier wat erbij zit, ik weet precies wat je bedoeld haha, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een stoere schoenen! En dat er zo'n papiertje met uitleg bij zit, vind ik heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze schoenen staan echt bovenaan mijn wishlist!! Wat gaaf dat je ze hebt gekocht en nu ben ik een beetje jaloers... Hihi ;) En mooie foto's! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk paar schoenen! Ik denk dat je geen koude voeten zult hebben deze winter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh je clarks zijn zo mooi! Ik wil ze ook graag!

  BeantwoordenVerwijderen