Nog even over het allerliefste katje

donderdag, november 24

Een huisdier. Nooit gedacht dat ik ooit een katje zou krijgen. Hoe ontzettend blij ik was toen ik haar voor het eerst mocht aaien, dat was onvoorstelbaar. Vreugde spatte rond mij alsof ik een fopkaarsje was dat lichtvlammetjes gaf. Kon iets je echt gelukkig maken? Dat vroeg ik me wel af. Maar ik weet zeker dat Féline haar taak als gelukbrengende goed vervuld heeft. 
Ze groeit als kool. Na twee weken in ons huisje vertoefd te hebben, merk ik dat ze werkelijk groter geworden is, en zwaarder. Iets wat ik op zich wel spijtig vind, ze zal niet altijd dat 'mini'-katje blijven, maar ooit groot worden én blijven. Vorige week gingen we met haar even naar de dierenarts, enkel voor controle, en alles was prima met haar. Deze zomer waren mijn buren hun kat kwijt, ik vond het echt reuzejammer voor hen, maar dacht dat zoiets wel zou over gaan, dat het allemaal niet zo erg was, hij zou wel terugkomen. Zo is het helemaal dus niet, moest er iets mijn Féline gebeuren zou ik dat vreselijk vinden. Ik kreeg wat meer respect voor wat ze hadden meegemaakt en was God dankbaar dat hij hun kater levend en wel had gehouden. 

Ken je dat? Wanneer je eigenlijk al je foto's al op instagram gezet hebt, terwijl je er een blogpost van ging maken?

Geef jij veel om je huisdier?

Liefs,
Louise

8 opmerkingen:

 1. Awww wat een dropje!! Echt hele lieve fotootjes. Ik geef echt superveel om mijn katten en ben zo blij met ze xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje, aahw! Wij hebben ook een kat thuis. Het is jammer dat ze niet voor altijd klein blijven, maar ach, ze blijven lief! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh, wat een schatje! Zo leuk dat je een katje hebt gekregen :) Ik ben er nog niet aan uit of ik later een kat wil, maar dit schatje zou ik zo adopteren, haha! liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah wat schattig! Ik wil ook graag een katje! Ze zijn echt mega schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat en schat!
  Ooh en ja hoor, dat van dat Instagram gebeuren ken ik, ik probeer altijd te wachten tot na het artikel, maar dat durft al eens totaal te mislukken. Geniet trouwens nog maar goed van die kleine spruit want straks is ze een tijger.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Awee, super lief! Als mijn moeder niet allergisch was geweest, was ik nu al een kattenvrouwtje geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jup, ik ben schuldig. Ik plaats alles al op insta, omdat ik te tam ben om een post te schrijven oeps.

  BeantwoordenVerwijderen