Recap dingen om deze herfst te doen

donderdag, november 17
Deze vakantie maakte ik een playlist en een wishlist. Ik sneed een monstertje uit een pompoen, ging wandelen in het bos met een fototoestel in mijn hand. Samen met mijn zus maakte ik een uitstapje naar Leuven, waar ik een nieuwe sjaal en truien kocht. Ik bakte lekkere koekjes en leerde nieuwe blogs kennen, zowel op Tumblr als op Bloglovin. Ondanks dat ik ziek was, werd het toch nog een heel erg leuke vakantie! 1. Een filmavond houden ✗
 2. Een pompoen snijden voor Halloween ✓
 3. Warme chocolade maken ✓
 4. Een goed boek lezen ✓
 5. Een sjaal dragen ✓
 6. Marshmallows eten ✗
 7. Appels plukken ✗
 8. Fietstocht maken ✗
 9. Nieuwe blogs ontdekken ✓
 10. Appeltaarten bakken (en opeten) ✓
 11. Herfstplaylist samenstellen ✓
 12. Tumblr-blog weer beginnen ✓
 13. Wishlist maken ✓
 14. 'Fotoshoot' in het bos ✓
 15. High-tea organiseren ✗
 16. Blaadjes verzamelen en laten drogen ✗
 17. Een nieuw recept met pompoen uitproberen ✗
 18. Shopping-dag :) ✓
 19. Een roadtrip maken ✗
 20. Ontbijt op bed ✗
 21. Nieuwe DIY uitproberen ✗
 22. HTML-codes leren ✗
 23. Veel soep eten ✓
 24. Warme truien dragen ✓
 25. Kaneelkoekjes maken ✓

Hoewel de vakantie nu al reeds twee weken geleden is, kom ik hier nog mee af... Achja. Volgende week ga ik het heel erg druk hebben met schoolwerk, minstens 5 testen maandag + 2 mondelinge volgende week. In het weekend ga ik 2/3 van de tijd bij de scouts zitten. (Ik waarschuw je al maar, er zullen amper/geen posts komen volgende week) 

Wat deed jij allemaal in je vakantie?

Liefs,
Louise

5 opmerkingen:

 1. Oh man, je verzuipt ook in het schoolwerk niet? Het is gewoon niet normaal meer hoeveel ze ons meegeven van werk, maar okay ze bedoelen het allemaal wel goed hoor. Je hebt best veel goals behaald toch, je mag blij terugblikken en hey, eet gewoon nu die marshmallows, haha. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou dat heb je aardig goed gedaan toch! En veel succes met je examens :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt veel goals behaald hoor! En wow 5 toetsen op een dag.. wat veel! Zijn ze goed gegaan? En een fotoshoot in het bos? Ik ben heel benieuwd naar de foto's hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, je hebt echt een hoop gedaan (het waren ook een hoop doelen!), go girl! En jemig, zo veel voor school! Ik verdrink hier ook in de bergen huiswerk :(

  BeantwoordenVerwijderen